YEREL HABERLER - 27 Mart 2017 Pazartesi 15:48

Niksar’da fidan dikme etkinliği

A
A
A
Niksar’da fidan dikme etkinliği

Tokat’ın Niksar ilçesinde düzenlenen etkinlikte mezarlığa 700 adet fidan dikimi yapıldı.

Tokat’ın Niksar ilçesinde düzenlenen etkinlikte mezarlığa 700 adet fidan dikimi yapıldı.


Niksar Kaymakamlığı, belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve TEMA İlçe Temsilciliği işbirliği ile Bahçelievler mezarlık ve çevresine 700 adet çeşitli türlerde fidan dikildi.


Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya daha temiz bir hava, daha yeşil bir dünya için çocuklara ağaç sevgisi kazandırmak ve hayırlı bir iş için toplandıklarını belirterek,"Vatan sevgisi ona yapılan hizmetle ölçülür sözünü hepimiz çok iyi biliyoruz ama ona ne kadar hizmet ediyorsanız onu ne kadar koruyorsanız ve gözünüz gibi bakıyorsanız ancak o zaman hizmet etmiş olursunuz, yoksa sadece lafla olması mümkün değil. Ormanlarımızı mutlaka korumalıyız. Bu yıl ilçemizde büyük bir orman yangını yaşadık, anız yakılırken büyük bir orman alanımız yandı kül oldu. Bir kere bu anız yakma ile ilgili hassasiyeti mutlaka gözetelim yakanları uyaralım. Ormanlarımızı temiz tutalım, pikniğe gittiğimizde bütün çöplerimizi orada bırakıp dönmeyelim, mutlaka duyarlı ve bilinçli olalım. Bu aktivitede bulunmak bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu organizasyonda emeği olan tüm kurumlarımıza ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Konuşmanın ardından protokol ve öğrenciler tarafından ladin, kızıl çam, mezarlık selvisi ve sedir türlerinden oluşan 700 adet fidan toprakla buluştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir