YEREL HABERLER - 13 Haziran 2017 Salı 11:33

Tokat’ta ’Huzur ve Güvenlik Toplantısı’

A
A
A
Tokat’ta ’Huzur ve Güvenlik Toplantısı’

Tokat’ta merkeze bağlı köy ve belde mahalle muhtarları ile ’Huzur ve Güvenlik Toplantısı’ yapıldı.

Tokat’ta merkeze bağlı köy ve belde mahalle muhtarları ile ’Huzur ve Güvenlik Toplantısı’ yapıldı.


İl Jandarma Komutanlığı Gazinosunda Vali Cevdet Can başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, kurum müdürleri, belde belediye başkanları, 108 köy muhtarı ile 17 mahalle muhtarı katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, amaçlarının muhtarları dinleyerek sorunlarına çözüm bulmak olduğunu söyledi. Asayiş Şube Müdürü Jandarma Albay Milbay Şahin ise bölgenin huzur ve güvenlik durumuna ilişkin bilgiler içeren bir sunum gerçekleştirdi.


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ise Anadolu şehirlerinin köylülerin ürettiği ürünlerle ayakta duran bir ekonomiye sahip olduğunu belirterek,"Köylerimizin daha iyiye, daha güzele ulaşmasını çok önemsiyoruz. Bütün imkanlarımızı bunun için seferber ettik, etmeye de devam edeceğiz" dedi.


Vali Can, daire amirlerinin de toplantılara iştirak ettiğini, bu sayede muhtarların sorunlarını muhataplarına doğrudan iletme imkanı bulacaklarını ifade ederek,"Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda, şehirde ne varsa köylerde de o imkanların olması için çaba gösteriyoruz. Bu doğrultuda ilk olarak köylerimizin temel problemleri olan yol, içme suyu, altyapı, kilit parke, çöp toplama sorularını halledeceğiz. Daha sonra da köylerimize gelir getirecek, üretimi artıracak projeler uygulayacağız" diye konuştu.


Konuşmaların ardından söz alan muhtarlar sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir