YEREL HABERLER - 12 Şubat 2013 Salı 10:34

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL MUMLAR YOОUN İLGİ GÖRÜYOR

A
A
A
SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL MUMLAR YOОUN İLGİ GÖRÜYOR

Kayseri`de hediyelik eşya dükkanı işleten Tuğba İçoğlu, sevgililer gününe özel mumları satışa sunduklarını belirtti.
14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla çeşitli hediyelerin ilgi gördüğünü söyleyen İçoğlu, ``Sevgililer gününde en çok resim baskılı mumlar ilgi görüyor. Müşteri resmi getiriyor. İster yazı ister resim bu mumların üzerine baskı yapıyoruz. Ayrıca mumu yakıyorsunuz ve etrafı aydınlatıyor. Dış kısmına bir şey olmuyor. Bittikçe içindeki mumu değiştiriyorsunuz`` dedi.
Hediyelik mumların çeşitli şekil ve renklerde olduğuna değinen İçoğlu, ``Sevgililer gününe özel sürpriz mumlar var. Bardak içinde mumlar var. 15 dakika yandıktan sonra içinden yazı çıkıyor, ``˜seni seviyorum, mutlu yıllar, benimle evlenir misin` gibi. Yüzen mumlar var. Odaları süslemek için kokulu küçük mumlar var. Yüzen mumlar masa süslemek için, gelin masası, kına gecesi, düğün sırasında masa süslemek için kullanılır. İsim tarih yazılan küçük mumlar da başka çeşitlerdendir`` ifadelerini kullandı.
İçoğlu hediyelik mumların fiyatlarını ise şöyle sıraladı:
``En küçük mumların fiyatları 19 TL`den başlıyor. Ebatlara göre de fiyat değişiyor. Sevgililer günü özel mumları 13 TL. İsim tarih yazılan küçük mumlar var bunların fiyatları da 3 TL`den başlıyor.``
Sevgililer Gününde sadece mumdan hediyelerin değil çeşitli güllerden hazırlanan sepetlerinde olduğunu belirten İçoğlu, ``Gül şeklinde mumlar var. Bunlarla da sepet yapabiliyoruz. Müşterinin siparişine göre dört farklı rengi var. Güllerin tanesi 2.5 TL. Müşteriler ne kadar isterlerse güller ona göre belirlenir ve fiyatlandırılır`` şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir