GENEL - 24 Nisan 2015 Cuma 14:00

23 Nisan Töreninde Kalbi Duran Öğretmen Veysel Alan Son Yolculuğuna Uğurlandı

A
A
A
23 Nisan Töreninde Kalbi Duran Öğretmen Veysel Alan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden öğretmen Veysel Alan için okulu Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Alan, cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından ise son yolculuğuna uğurlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının yapıldığı Beşikdüzü Spor Salonu’nda dün saygı duruşu ve İstiklal Marşı için anons yapıldığı sırada protokol tribününde aniden fenalaşarak olduğu yere yığılan Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu öğretmeni 56 yaşındaki Veysel Alan’a ilk müdahale olay yerinde yapılmıştı. Ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Veysel Alan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmamıştı.
Bu sabah Şehir Öğretmen Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’nda öğretmen Veysel Alan için bir tören düzenlendi. Törende okul müdürü Abdulah Gündoğdu ve Kaymakam Süleyman Polat birer konuşma yaptı. Kaymakam Polat konuşmasında, “Şehit Gürhan Yardım İlköğretim Okulu’ndan bu gün bir şehit daha kaldırıyoruz. Mesleğini elinden geldiğince öğrencilerinin özgür bir şekilde cehalete savaş açmış bir Milli Eğitim Camiası’nın askeriydi. Mili Eğitim camiasının şehididir. Güler yüzlü ve çalışkandı. Tüm camianın başısağolsun” dedi.
Törenin ardından Alan’ın cenazesi Beşikdüzü Merkez Çakmak Camisi’nde Cuma Namazı’ndan sonra kılınan cenaze namazının ardından Kalagüney Köyü’nde toprağa verildi. Cenaze namazına Alan’ın ailesi, yakınları, mesai arkadaşları, öğrencileri, AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta ile çok sayıda seveni katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir