POLİTİKA - 28 Haziran 2018 Perşembe 11:55

AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve adayları Trabzon’un doğu ilçelerini turladı

A
A
A
AK Parti Trabzon Milletvekilleri ve adayları Trabzon’un doğu ilçelerini turladı

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimin ardından yeniden Trabzon milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile milletvekili adayları Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon şehir merkezinin doğusunda bulunan ilçeleri turladı.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimin ardından yeniden Trabzon milletvekili seçilen Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ile milletvekili adayları Vehbi Koç, Selçuk Çebi ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Trabzon şehir merkezinin doğusunda bulunan ilçeleri turladı.


Çaykara, Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra ve Maçka ilçelerini gezerek vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “Milletvekili, milletvekili adaylarımız ve İl başkanımız ile birlikte şehrimizin Batı bölgesinde bulunan ilçelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımıza teşekkür etmiştik. Şimdi de şehrimizin doğusunda bulunan ilçelerimizi ziyaret ederek hemşerilerimize hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği seçimlerinde vermiş oldukları destekten ötürü teşekkürlerimizi illettik. Her şeyden önce yüce Rabbime hamd ediyorum. Milletin adamını Cumhurbaşkanı olarak seçildi. Allah tüm hemşerilerimizden razı olsun. Bu aziz milletimizin eseri. Bu yolda hep birlikte koştuk, hep birlikte coştuk. Milletimizde sandıkta bize bu anı yaşattı. Bu davaya gönül vermiş tüm hemşerilerimize, teşekkür ediyorum” dedi.



“Türkiye yeni bir döneme girdi”


Türkiye’nin, yeni bir döneme girdiğini vurgulayan Balta “Aziz milletimiz AK Parti’ye devam dedi. Trabzon Cumhurbaşkanımıza büyük destek vermiştir. Parti olarak ta dört milletvekilini çıkarıyoruz. Arzumuz altıydı. Ama milletimiz bu şekilde karar verdi. Onun için yine teşekkür ediyoruz. Trabzon her zaman olduğu gibi yine reisine sahip çıktı. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenlere rağmen, Türkiye emin adımlarla 2023’e, 2053’e ve 2071’e yürüyecek. Kim kiminle ittifak etti, tarih bu notu düştü. Bu dönemde söylenenler ve ortaya konan tavırlar tarihte yerini aldı. Bu ülkenin iktidar partisi ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sitemi olarak bize düşen, bu memleketi geleceğe taşımaktır. Milletvekillerimiz, Milletvekili adaylarımızla, tüm teşkilat kademelerinde görev yapan kardeşlerimizle, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, mahalle temsilcilerimiz, bu ise gönül vermiş AK gönüllülerle ve tüm vatandaşlarımızla bu yolu yürüdük. Birlikte koştuk, birlikte terledik ama sonunda hamd olsun güzel bir netice aldık" diye konuştu.



Maçka’da ‘Koşabiliyorken Koş Etkinliği’ne katıldılar


AK Partili vekiller ve vekil adayları Maçka ilçesinde Spor Genel Müdürlüğü tarafından hareketsiz yaşamın önüne geçmek amacıyla başlatılan ‘Koşabiliyorken Koş’ projesine de katıldı. Maçka Kaymakamlık önündeki bahçede insanlar masa tenisi oynadı, engelli gençler de matrak oyunuyla keyifli anlar geçirdi. Maçka’daki etkinliğin konukları arasında AK Parti Trabzon Milletvekillileri Muhammet Balta ve Bahar Ayvazoğlu ile milletvekili adayı ve dünya şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi de vardı. Çebi, ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi kapsamında yapılan faaliyetlerle Trabzon’un gerçek bir spor şehri haline geldiğini belirterek “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Genel Müdürlüğümüzün bu projesi ile spor yapanların sayısı ülke genelinde milyonlarca arttı. Gezdiğimiz her ilçede, hatta köylerde bile spor yapıyorlar” diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uşak’ta coşku ile kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 104. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Uşak’ta da coşku ile kutlandı. Uşak’ta törenlerin adresi her zaman olduğu gibi 15 Temmuz Şehitleri Meydanı oldu. Tören, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel’in Atatürk Anıtı’na çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Uşak Mili Eğitim Müdürü Halil Yücel günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Uşak Valisi Turan Ergün ve Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, törene katılan öğrenci, öğretmen ve vatandaşların bayramını kutlamasının ardından törenlere geçildi. Okunan şiirler ve miniklerin sunduğu gösteriler ve halk oyunları izleyicilerden büyük alkış aldı. Öte yandan Uşak’ta okullar arası voleybol, basketbol ve masa tenisi turnuvasında derece alan öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Uşak’ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı törenine Uşak Valisi Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Adalet Komisyonu Başkanı Kayhan Yıldırım, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, Uşak Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Birgin, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Hakkari 23 Nisan’a babalar ve kızları damga vurdu HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü coşkuyla kutlanırken, sahne alan babalar ve kızlarının gösterisi ise büyük beğeni topladı. Hakkari Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz tarafından Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başlayan 23 Nisan kutlamaları, daha sonra Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonunda devam etti. İki öğrencinin başarılı bir şekilde sunuculuğunu üstlendiği program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Burada bir konuşma yapan İl Müdürü Nurettin Yılmaz, "Türkiye Cumhuriyetimiz, köklü tarihinden ve güçlü medeniyetinden getirdiği birikimle, modern çağın dinamiklerini doğru okuyarak; artık bölgesi ve ötesindeki gelişmelere yön veren, darbelere karşı milli iradeyi ve demokrasiyi kıyasıya savunan, dostluğu aranan, düşmanlığından çekinilen uluslararası bir aktör konumundadır. 23 Nisan 1920’de ilk meclisi açan Türkiye ile 15 Temmuz Gecesi’ne imza atan Türkiye, aynı ruhta ve aynı azimdedir. Nice 104. yıllara yüz akımızla ve hep birlikte ulaşmak temennisiyle, sevgili çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyorum" dedi. Yapılan konuşmanın ardından öğrenciler tarafından değişik gösteriler yapılırken, babaların kızlarıyla sahne alması ise büyük beğeni topladı. “Babalar ve Kızlar” adlı gösterinin ardından program sona erdi. Kutlama programına Vali Ali Çelik, Vali Yardımcısı Furkan Berberoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Onay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, kurum amirleri ve protokol üyeleri katıldı.