YEREL HABERLER - 12 Şubat 2017 Pazar 14:27

AK Partili kadınlar toplandı

A
A
A
AK Partili kadınlar toplandı

AK Parti Trabzon İlçe Kadın Kolları Başkanları Toplantısı, Yerel Yönetimler ve AR-GE Başkanları toplantısıyla birlikte parti binasında gerçekleştirildi.
İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Kadın Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Nurten Şahin, İl Kadın Kolları Arge Başkanı Fatma Fidan Kara, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları, İlçe Kadın Kolları Başkanları, İlçe Kadın Kolları Yerel Yönetimler ve AR-GE Başkanları katıldı. Toplantıda anayasa değişikliğinin onaylanacağı referanduma ilişkin açıklamalarda bulunan Ayvazoğlu, “AK Kadınlar olarak bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.
Seçim çalışmalarını programlayıp hızlı bir şekilde başladıklarını ifade eden Ayvazoğlu, “Sürekli hale getirdiğimiz toplantılarımızın yanı sıra referandum odaklı gerçekleştirmeye başladığımız toplantılara kadınlarımızın katılımı AK Parti Trabzon Kadın Kolları adına sevindiricidir. Sandık bazlı toplantılarımız da kısa bir süre önce başladı ve seçim sandıkta kazanılır düsturuna uygun bir şekilde yapılmaya devam ediyor. Burada bulunan her bir başkanım başta olmak üzere Trabzon’umuzun 18 ilçesinde dağ bayır çayır demeden kapı kapı dolaşan kıymetli kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarından, evinden ve kendi özel hayatından zaman ayırarak bu çalışmalara katılanlar ülkesi için bu kutlu davaya hizmet etmeyi onur ve gurur kaynağı görmektedir” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara CHP Genel Başkanı Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret etti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Gölbaşı’ndaki konutunda ziyaret etti. Görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i ziyareti yaklaşık 1,5 saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmenin ardından Özel ve Sezer kapıda basın mensuplarına poz verdi. Gazetecilerin "Görüşmenizde anayasa değişikliği gündeme geldi mi" sorusuna Sezer, "Hayır. Nazik ziyareti için teşekkür ediyorum Sayın Başkan’a. Görevinde başarılar diliyorum. Zor bir görev yüklendi. Mutlaka başarılı olacaktır, umudum o" cevabını verdi. Özgür Özel de ziyarete ilişkin, "Biz Sayın Cumhurbaşkanımıza daha önce de nezaket ziyaretlerinde bulunmuştuk. Ben Genel Başkan seçildikten sonra kendisi bir tebrik telefonu açmıştı. Ben de bu tebrik telefonuna teşekkür için bir ziyarette bulunmayı istedim. Kendisinin engin devlet tecrübelerinden yararlanıyoruz, kendisinin tavsiyelerini alıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde çok önemli bir dönemde çok başarılı ve halen daha Türkiye’deki herkesin o süreci imrenerek hatırladığı bir cumhurbaşkanlığı dönemi geçirmişti. Bizim haddimize değil tabii ki bu takdir ifadelerini söylemek. Kendisinin tavsiyelerini aldık. Bundan sonraki süreçlerde de kendileri uygun gördükçe Sayın Cumhurbaşkanımızı düzenli aralıklarla ziyaret edeceğiz” şeklinde konuştu.