YEREL HABERLER - 01 Temmuz 2015 Çarşamba 14:48

AK Parti'nin Trabzon'daki Kurucuları İftarda Buluştu

A
A
A
AK Parti'nin Trabzon'daki Kurucuları İftarda Buluştu

Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon teşkilat il ve ilçe kurucularına iftar yemeği verdi.
Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç AK Parti’nin kuruluşunda yer alan kurucu kadroların kendisinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu belirterek, bu kadrolardan deneyimlerinden yararlanarak Trabzon’u üst seviyelere taşıyacaklarını söyledi. Partinin kuruluşunda yer alan kadroların AK Parti davasına şevk ve heyecanla sahip çıktını kaydeden Başkan Genç, “Bu güzel Ramazan ayının hepimize hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. Bizler AK Parti’nin kuruluşunda yer alan kadrolar olarak sizlerin tecrübelerinden, birikiminden istifade etmek istiyoruz. Bu iftarlarımızı da geleneksel hale getirmek istedik. Her işin başlangıcı önemlidir. Bu başlangıcı önemsemek ve değerlendirmek lazım. Partimizin kuruluşunda yer alan bu kadroyu her zaman ayrı görmüşümdür. Trabzon’a daha iyi hizmet etmek için bu kadroların deneyiminden yararlanıp, şehrimizi en üst noktalara ulaştırmak istiyoruz. Trabzon’da AK Parti diğer partilere oranla gücünü koruyarak artırmakta. Bunda da bu kurucu iradenin önemli rolü olduğunu düşünüyorum. Partimizin kurucu teşkilatlarında yer alan başkanlarımız, bu işe sonrasında da şevkiyle sahip çıktılar ve sahip çıkmaya devam ediyorlar” dedi.
BİRLİK VE DAYANIŞMA VURGUSU
AK Parti Trabzon Teşkilatı’nın kurucu Başkanı olan İbrahim Keskin de AK Parti’nin hizmetlerini kalıcı hale getirmek için eski kadrolarla yeni kadroların birlik ve dayanışma içinde hareket etmesi gerektiğini söyledi. Keskin, “AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetlerde bizim de bir hissemiz varsa bu bizim için yeterlidir. Ben bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Olağanüstü bir çalışma gösterdiler. Sayın Başkanımızın ifade ettiği kuruluşta gördüğümüz bağlılık ve heyecanı bugün de aynı şekilde görüyorum. Bundan da gurur duyuyorum. İnşallah bu hizmetleri kalıcı hale getirerek başarılı olacağız” diye konuştu.
Kurucu başkanlardan Ali Rıza Akdeniz ise “Sayın Genç yapmış olduğu bu organizasyonla bu davada birlikte yola çıktığı yol arkadaşlarını, dava arkadaşlarını unutmadı. Yola çıktığınız arkadaşlarınızı çok iyi bileceksiniz. Biz yola çıktığımızda kurucu asabiyet vardı. Kurucu asabiyeti bırakarak yeni asabiyetler oluşturmak başarısızlığın ilk adımıdır. Çünkü kurucu asabiyetle mücadele verirken tek taraflı mücadele verilir. Önünüzdeki sorunlar ve muarızlarınızla mücadele verirsiniz. Yeni kurucu asabiyet edindiğinizde hem muarızlarınızla hem de kurucu asabiyetinizle mücadele verirsiniz. Kuvvetinizi ikiye böldüğünüzde sorunları çözmeniz güçleşir. Bir hareket büyüyüp yoluna devam ederken geldiği noktayı unutmamalıdır. Bu kutlu davanın içerisinde yer almış, emek sarf etmiş, zor şartlara göğüs germiş kurucuları bir araya getirdiğinden ötürü Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
"YOLUMUZA BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ"
AK Parti’nin çok sağlam temeller üzerinde kurulduğunu ifade AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de şimdiki kadroların bu sağlam temeller üzerine yeni şeyler katmaya çalıştığını söyleyerek “Gerçekten de AK Parti’nin temelleri sağlam oldu. Bizde bu sağlam temelin üzerine bir şey yapmaya çalışıyoruz. Biz sizlerin de görüşlerine başvurarak yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Tabi ki siz kuruluşta çok zorlular çektiniz. Bu zorluklar üzerine bu partiyi bina ettik. Kuruluşumuzdan itibaren hep birlik ve beraberlik içinde, birbirimize danışarak AK Parti davasına hizmet ettik. Bundan sonra hep birlikte yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İftar yemeğine AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, Kurucu Merkez ilçe Başkanı Mustafa Yanmış, Eski İl Başkanları Ali Rıza Akdeniz, Başkanı Erdoğan Beder ile Eski Merkez İlçe Başkanları Zeki Kavanoz, Ergin Aydın ve Eski Milletvekili Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz ile Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Seymenli çocuklara park müjdesi Yeşil alan sayısının artırıldığı Başiskele’de, Seymen Mahallesi Başarı Sokak’taki 2 bin metrekarelik alana park inşa ediliyor. Basketbol, voleybol ve tenis sahalarının bulunacağı park, çocuklar ve gençlerin tüm ihtiyacını karşılayacak. Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yanda park ve bahçelerin, millet bahçelerinin, mesire alanları gibi yeşil alanların bakım onarım, çim biçme, yabani ot temizleme ve mıntıka temizliğini gerçekleştirirken; diğer anda ilçeye yeni parklar kazandırıyor. Bu kapsamda, Seymen Mahallesi Başarı Sokak üzerindeki 2 bin metrekarelik alana yeni park yapılıyor. Parkta basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek saha, 2 kameriye, çocuk oyun grupları, fitness aletleri ve otopark alanları yer alacak. Tamamlandığında yalnızca çocuklar ve gençlerin değil, yeşil alanıyla büyüklerin de nefes alacağı park, bölge sakinlerinin büyük ihtiyacını karşılayacak. Seymen Mahallesinde yapımı devam eden park çalışmalarını yerinde inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, "Başiskele’mizde güzel işler yapmaya devam ediyoruz. Bu sosyal alanımızı en kısa zamanda tamamlayıp genç kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Geleceğimizin hazinesi olarak gördüğümüz çocuklarımız ve gençlerimiz için nice güzel işleri ve eserleri kentimize kazandırmayı sürdüreceğiz" dedi Öte yandan, belediye ekipleri Döngel Mahallesi’nde Kadife Çiçeği ve Elmas Hanım Sokak arasında kalan çocuk oyun parkını, oyun grupları ve zeminiyle birlikte baştan sona yeniledi. Daha güvenli, konforlu ve eğlenceli hale getirilen park rengarenk görüntüsüyle çocukları şimdiden cezbetmeye başladı.