SPOR - 13 Ekim 2017 Cuma 14:48

Burak Yılmaz’ın Akhisar’a boşu yok

A
A
A
Burak Yılmaz’ın Akhisar’a boşu yok

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın Teleset Mobilya Akhisarspor’a karşı boşu bulunmuyor.

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın Teleset Mobilya Akhisarspor’a karşı boşu bulunmuyor.


Süper Ligin 8. haftasında 15 Ekim Pazar günü saat 16.30’da Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Medical Park Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer için önemli bir viraj olan müsabakada, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın en büyük kozlarından biri, Burak Yılmaz olacak. Ligde 7 golle gol krallığı yarışında ön sıralarda bulunan oyuncu forma giymesi halinde ise Trabzonspor ile 100. maçına çıkacak.


Sezon başında Trabzonspor’a yeniden dönen Burak Yılmaz’ın, Teleset Mobilya Akhisarspor’a karşı ise boşu bulunmuyor. Ege temsilcisine karşı forma giydiği 6 maçın 5’nde 8 gol atma başarısı gösteren oyuncu kariyerinde ise Teleset Mobilya Akhisarspor’a karşı Trabzonspor formasıyla ilk kez karşılaşacak. Golcü oyuncu Akhisarspor’a karşı attığı golleri ise Galatasaray forması altında attı.



Yaşar Kemal Uğurlu


Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor arasında oynanacak olan maçta düdük çalacak olan Yaşar Kemal Uğurlu, iki takımın maçını 3. kez yönetecek. İki maçta ise 1 galibiyet Trabzonspor, 1 galibiyet ise Akhisarspor elde etti. Bordo-mavililer, Uğurlu’nun yönettiği 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Akhisarspor ise 9 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlandı ve kutlamaların ardından çocuklara ücretsiz lunapark imkanı sağlandı Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlanırken. Devrek Belediyesi tarafından bayrama özel olarak çocuklara üç saatlik bedava lunaparkta eğlenmeleri sağlandı. Bayram nedeniyle Devrek Belediyesinin katkıları ile çocukların lunaparkta eğelenmelerini sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özcan Ulupınar; "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte kutlamanın heyecanını yaşadık. İstedik ki belediye olarak çocukların bayramına bir bayramda bizler ilave edelim ve onların lunaparkta mevcut olan eğlence araçlarını ücretsiz olarak kullanıp eğlenmelerini sağlayalım. Bu vesile çocuklarımız üç saatlik bir zaman diliminde de olsa aileleri ile birlikte eğlenmenin tadını çıkardılar. Bu tür uygulamalarımız zaman zaman devam edecektir” diye konuştu. Belediyenin bu uygulamasından dolayı memnun olduklarını ifade eden aileler ise "Başkanımızdan Allah razı olsun çocuklarımız lunaparkta doyasıya eğlenmenin tadını çıkartarak adeta ikinci bayramlarını yaşadılar” diye konuştular. Çocukların lunapark eğlencesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Özmekik yalnız bırakmazken, çocuklarla da günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.