SPOR - 30 Ekim 2017 Pazartesi 10:59

Çalımbay, 7 yıllık hasreti bitirdi

A
A
A
Çalımbay, 7 yıllık hasreti bitirdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımıyla Galatasaray karşısındaki şansızlığını 7 yıllık bir aranın ardından kırdı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yeni takımıyla Galatasaray karşısındaki şansızlığını 7 yıllık bir aranın ardından kırdı. Süper Lig’de sarı-kırmızılı takıma karşı 13 maçtır kazanamayan Çalımbay, bordo-mavili takımın başında ligde ilk galibiyetini alarak çifte sevinç yaşadı.


Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, Medical Park Stadyumu’nda karşılaştı. Sahasında Galatasaray ile kritik bir müsabaka oynayan bordo-mavililer rakibini 2-1 yenerek 5 maçlık galibiyet hasretine son vererek lig için yeniden umutlandı.



Çalımbay, şansızlığını kırdı


Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray karşısında süren 13 maçlık galibiyet özlemini bitirdi. 7 sezondur görev yaptığı Antalyaspor, Kasımpaşa, Mersin İdmanyurdu, Çaykur Rizespor ve Sivasspor takımları başında sarı-kırmızılı takıma karşı galibiyeti bulunmayan Çalımbay, son olarak Galatasaray’ı 2009-2010 sezonunda Eskişehirspor’un başında bulunduğu dönemde 2-1 mağlup etmişti. Söz konusu müsabakanın ardından Rıza Çalımbay, Galatasaray’a karşı galibiyet elde edemedi. 13 maçta 3 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde eden Çalımbay, 7 yıllık bir aradan sonra yeni takımı Trabzonspor ile Galatasaray’ı yine 2-1 mağlup etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir