SPOR - 15 Ağustos 2017 Salı 11:56

Trabzonspor ligin ilk haftalarına iyi başlıyor

A
A
A
Trabzonspor ligin ilk haftalarına iyi başlıyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde 44 sezondur başlangıç maçlarına iyi başlıyor.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde 44 sezondur başlangıç maçlarına iyi başlıyor. Bordo-mavililer söz konusu ilk hafta maçlarında 28 galibiyet, 11 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.


Spor Toto Süper Ligin 2017-18 sezonunun ilk haftasında sahasında Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup eden Trabzonspor son 3 sezonun maçlarına galibiyetle başladı. Bordo-mavililer 44 sezondur başlangıç maçlarında 28 galibiyet, 11 beraberlik elde ederken 5 mağlubiyet aldı. Attığı 67 gole karşılık ise kalesinde 27 gol gördü.



Son 4 sezonda yenilmedi



Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de ilk hafta oynadığı son 4 maçı kaybetmedi. 2014-15 sezonunda deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, 2015-16 sezonunda Bursaspor’u 1-0, 2016-17 sezonunda sahasında Kasımpaşa’yı 2-0 ve son olarak sahasında oynadığı Atiker Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.



İlk maçlarda hem içeride hem dışarıda bileği bükülmüyor



Trabzonspor, oynadığı 44 sezon açılış maçının 22’sini içeride 22’sini ise dışarıda oynadı. Bordo-mavililer evinde oynadığı maçlarda 16 galibiyet, 3 beraberlik ve biri hükmen olmak üzere 3 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda ise evinde 37 gol atarken kalesinde 12 gol gördü.


Karadeniz ekibi deplasmanda oynadığı 22 maçta ise 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Trabzonspor attığı 30 gole karşılık ise kalesinde 15 gol gördü.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa Vali Ünlü: “İlimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşımalıyız” 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası sebebiyle, İI Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Manisa Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Cihan Dirik, Manisa Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Ramazan Satır, Manisa Gastronomi Derneği Başkanı Gizem Tarım, Manisa Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Naim Dilki, Suat Gökbel ve İnanç Atılgan’dan oluşan heyet Vali Enver Ünlü’yü ziyaret etti. Ziyarette İl Kültür ve Turizm Müdürü Sudak ve beraberindeki heyet, Turizm Haftası münasebetiyle Manisa’da düzenlenecek etkinlikler hakkında Vali Ünlü’ye bilgi verdi. Manisa’da ticaretin, sanayinin ve tarımın yanında turizm alanında daha da gelişmesi için güzel yatırım ve çalışmaların yapıldığını belirten Vali Ünlü, “İlimizin turizm potansiyelini daha ileriye taşımalıyız. Bu konuda İI Kültür ve Turizm Müdürlüğü, dernekler, acenteler olmak üzere herkese önemli görevler düşüyor. Valilik olarak bizimde öncelik haline getirdiğimiz konulardan bir tanesi turizm. Standartların arttırılması daha fazla turistin ilimize gelmesinin sağlanması temel görevlerimiz arasında gözüküyor. Bu konuda herkesin ortak aklıyla kentin, bütün dinamiklerinin katkılarıyla bunu ileri taşınmamız gerektiğini düşünüyorum. Turizm sektörünün gelişmesine katkı sağlayan tüm kesimlere teşekkür ederek, turizm sektöründe hizmet veren kurum ve kuruluşlar ile sektör çalışanlarının Turizm Haftasını kutluyorum” dedi.