SPOR - 25 Nisan 2017 Salı 10:15

Trabzonspor’a Yusuf Yazıcı etkisi

A
A
A
Trabzonspor’a Yusuf Yazıcı etkisi

Trabzonspor’da, Mehmet Ekici’nin kadro dışı kalmasından sonra düzenli olarak forma giymeye başlayan Yusuf Yazıcı, bordo-mavili takımın ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışa önemli katkı sağladı.

Trabzonspor’da, Mehmet Ekici’nin kadro dışı kalmasından sonra düzenli olarak forma giymeye başlayan Yusuf Yazıcı, bordo-mavili takımın ligin ikinci yarısında yakaladığı çıkışa önemli katkı sağladı.


Trabzonspor altyapısından yetişen ve geçen sezon Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu tarafından A takıma çıkartılan orta saha oyuncusu, bu sezon Süper Lig’de 12 maçta forma giydi. Söz konusu maçlarda 923 dakika sahada kalan Yusuf, 3 gol atıp 6 asiste imza attı. Bordo-mavililerin ligin ikinci yarısında attığı 22 golün 9’una direkt katkı sağlayan Yusuf Yazıcı, Trabzonspor’un ligin ikinci yarısında elde ettiği 29 puanın 16’sına katkı sağladı.



Mehmet Ekici’yi aratmadı


20 yaşındaki Yusuf Yazıcı, bordo-mavililerin devre arasında sözleşmesini yenilemek için masaya oturduğu ancak anlaşma sağlanamaması üzerine kadro dışı bıraktığı Mehmet Ekici’yi aratmadı. Mehmet Ekici, bu sezon Trabzonspor formasıyla ligde 17 maçta 1553 dakika sahada kalırken, 3 gollük performans sergiledi. Asisti bulunmayan Ekici’nin kadro dışı bırakılmasının ardından düzenli olarak forma şansı bulan Yusuf Yazıcı ise ligde forma giydiği 12 maçta 3 gol, 6 asist yaparak takıma önemli katkı sağladı.


Yusuf Yazıcı’nın ligde forma giydiği maçlarda attığı goller ve asistler ise şöyle:



Bursaspor - Trabzonspor: 1-2 (1 gol, 1 asist)


Kasımpaşa - Trabzonspor: 0-1 (1 asist)


Trabzonspor - Gaziantepspor: 4-0 (1 gol)


Trabzonspor - Karabükspor: 1-0 (1 asist)


Trabzonspor - Galatasaray: 2-0 (1 gol)


Trabzonspor - Beşiktaş: 3-4 (2 asist)


Antalyaspor - Trabzonspor: 0-3 (1 asist)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.