YEREL HABERLER - 14 Ocak 2012 Cumartesi 15:27

OVA YOLLARI ELDEN GEÇTİ

A
A
A
OVA YOLLARI ELDEN GEÇTİ

İlçede bulunan ova yolları üzerinde bir firmanın fiber optik kablo çalışması yapması sonuncu bozulan yollar, Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yeniden düzenlendi.
Ova yolları üzerinde çiftçilerin mağdur olması sonrası harekete geçen Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Suluirim yolu, Ödemiş Kavağı, Kazantepe yolu, ve Gümüşlük Çiftliği civarına yaklaşık 300 kamyon dolgu malzemesi sererek vatandaşların mağduriyetini giderdi. Firma, ova yolları güzergahında fiber optik kablo döşeme işi yaparken, mevsiminde kış olması nedeni ile yollarda bozulmalar meydana gelmiş tabi bu durum başta çiftçilerimiz olmak üzere bu güzergahı kullanan birçok vatandaşı mağdur etmiştir. Belediyemiz ilgili firmanın yaptığı işi durdurarak vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermiştir. Bu amaçla yaklaşık 300 kamyon dolgu malzemesi ova yollarına serilmiştir. İlçe genelinde de çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler bir yandan doğalgaz ikinci etap çalışmalarının asfaltlama işlerini yaparken diğer yandan başka bir ekipte ilçede aşırı yağan yağmurlar sonrası bozulan yolların tamiratına devam ediyor.
Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Özay ova yollarıyla ilgili çalışmaların gerekliliği üzerinde durarak, yöre çiftçisinin mağdur durumda kalmaması için ekibinin çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir