POLİTİKA - 03 Ekim 2017 Salı 12:11

Çakın; “Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın istifası söz konusu değildir”

A
A
A
Çakın; “Belediye Başkanımız Nurullah Cahan’ın istifası söz konusu değildir”

Ak Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, basında çıkan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın istifa haberlerine ilişkin parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Ak Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, basında çıkan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın istifa haberlerine ilişkin parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi.


Görsel ve yazılı basında yer alan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın istifa haberlerine ilişkin İl Başkanı Çakın, yaptığı basın açıklamasında çıkan haberlerin asılsız ve gerçeği yansıtmadığını Belediye Başkanı Cahan’ın görevi başında olduğunu ve Uşak’a hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.


Resmi açıklamaların dışındaki açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini hatırlatan Çakın Ak Parti Uşak teşkilatının çalışmaları hakkında da kısa bilgiler verdi.


İl Başkanı Çakın; “ Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde Eşme, Ulubey ve Sivaslı ilçelerimizin ilçe kongrelerini 14 - 15 Ekim tarihlerinde gerçekleştireceğiz. Diğer ilçelerimizin ve İl kongremiz hakkında bilgilendirmeyi daha sonra yapacağız. Tüm halkımızı yapılacak olan kongremize davet ediyorum” dedi.


Gazetecilerin, Merkez İlçe Başkanlığında lav edilme durumu oluşmuştu sorusunu yanıtlayan İl Başkanı Çakın; “ Merkez İlçe Başkanlığının lav edilmesi söz konusu değildir. Sadece merkez ilçe başkanımız yaptığımız görüşmede kendileri kongre sürecinde yeni dönemde ailevi nedenlerden dolayı görev almayı düşünmediğini ve bu konuda bizlerden müsaade istediler bizde uygun gördük ve kongrede yeni seçilecek merkez ilçe başkanımıza görevi Ali Kumaş başkanımız devredecek”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."