GENEL - 28 Eylül 2017 Perşembe 16:51

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’dan İHA’ya ziyaret

A
A
A
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’dan İHA’ya ziyaret

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Hamit Arvas’ı ziyaret etti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Genel Müdürü Hamit Arvas’ı ziyaret etti.


Geçtiğimiz aylarda İHA yönetiminin ziyaret ettiği Başkan Nurullah Cahan’ın gerçekleştirdiği iadeyi ziyarette İHA Haber Genel Koordinatörü İrfan Altıkardeş de hazır bulundu.


Türkiye, dünya ve yerel gündemi İHA sayesinde yakinen takip ettiğini belirten Başkan Cahan, “Uşak Belediyesi olarak hazırladığımız ’Geçmişin Motifleriyle Geleceğimizin İnşası’ projesi, Türkiye genelinde AK Parti’li belediyelerin yer aldığı yarışmada ikincilik ödülünün sahibi olmuştu. Kazandığımız bu ödülü Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak bizim için büyük onur. Ödüllü projemizle ilgili olarak TGRT Haber’de katılacağımız program için bulunduğumuz İstanbul’da İHA Genel Müdürü Sayın Hamit Arvas’ı da ziyaret etmek istedik. Uşak Belediyesi olarak bu projemizle kentsel dönüşüm alanında Türkiye’de bir ilke imza attık. İlk kez bir sanayi bölgesi kentsel dönüşümle yaşama kazandırıldı. Bugün burada Uşak’ta yaptığımız işler ve hayata geçirdiğimiz projelerle ilgili bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.


Ziyareti için Başkan Cahan’a teşekkür eden İHA Genel Müdürü Hamit Arvas ise, “Gerçekleştirdiğimiz Uşak ili ziyaretimizde Sayın Başkan’ın kenti durağanlıktan kurtaran güzel projelerini yerinde görme fırsatımız olmuştu. Gördüğümüz örnek projelerin ödüllendirilmesi gerektiği içimizden de geçmişti. Uşak’ta gerçekleşen bu projelerin ödüle layık görülmesi mutluluk verici. Sayın Başkan’ın çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Uşak için daha nice örnek projeler ve iyi çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Eski elektrik santrali Antalya’ya kazandırılıyor Antalya’nın Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi’ni ziyaretinde, eski elektrik santralini de restore ederek Antalya’ya kazandıracaklarını aktardı. TEMAD Antalya Şube Başkanı Sinan Hendek ve dernek üyelerinin yer aldığı ziyarette Başkan Uysal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları sayesinde Türkiye’nin kendi bölgesinde demokratik kültürü korumaya çalışan tek ülke olduğunu belirtti. Muratpaşa’da istikrar, tutarlılık ve hizmet standardı üzerine kurulu bir belediyeciliği 10 yıldır sürdürdüklerini belirten Başkan Uysal, “Hoşa gidecek basit dalgalar, basit yükselişler üretmekten ziyade, şehirde bir standart, bir kamu hizmeti seviyesi oluşturup o seviyenin bütçe olarak, personel olarak korunabilmesi ve geliştirilmesi üzerine kurulu bir yaklaşımımız var. Kamu yönetimi bir seviye işidir. Manipüle etme işi değil” diye konuştu. İktisadi açıdan zor süreçlerden geçildiğini dile getiren Başkan Uysal, “Bu demek değildir ki gelişim projeleri yapmayacağız. Gelişim projeleri elbette yapacağız. Ama onları doğru seçeceğiz” dedi. Yeni dönemde belediyecilik anlayışında çağı yakalayacaklarını, yapay zekadan her alanda yararlanmaya çalışacaklarını ifade eden Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi’nin mevcut alanına yeni bir akıllı belediye hizmet binası yapmayı planladıklarını söyledi. Akıllı otopark zinciri, güvenli gıda zinciri gibi yeni dönem projelerini paylaşan Başkan Uysal, eski elektrik santralini de restore ederek Antalya’ya kazandıracaklarını aktardı. Başkan Uysal TEMAD ziyaretinin yanı sıra, Türkiye Polis Emeklileri Derneği Antalya Şubesi, Antalya Telefoncular Birliği ve Cam Piramit’te Akdeniz Konyalılar Federasyonu’nun düzenlediği iftar yemeğine konuk oldu. Başkan Uysal, Kırcami’de de vatandaşlarla bir araya geldi.