KÜLTÜR SANAT - 17 Kasım 2017 Cuma 12:48

Uşak’ta türkü gecesi konukları mest etti

A
A
A
Uşak’ta türkü gecesi konukları mest etti

Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik tarafından düzenlenen "Mutlugah" konseri Uşaklı sanatseverlerden tam not aldı.

Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik tarafından düzenlenen "Mutlugah" konseri Uşaklı sanatseverlerden tam not aldı.


Renkli programlara ev sahipliği yapan Atatürk Kültür Merkezi Uşaklı genç yetenek Mutlu Keklik’in düzenlediği ve konuk sanatçı olarak Elif Buse Doğan ile TRT sanatçısı Cafer Nazlıbaş’ın yer aldığı konserle renkli bir geceye imza attı.


Sanat severleri buluşturan ve sahne şovlarıyla, farklı türdeki müzikleriyle büyüleyen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Notalara can katan 16 kişilik dev orkestrayı arkasına alan sanatçılar, solo ve düetlerle geceye ayrı bir güzellik kattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve seyirlerin ayakta alkışladığı konser yoğun istek üzerine söylenen farklı şarkılarla uzatıldı.


Özellikle üflemeli çalgılarda ortaya koyduğu yeni sound ile yakın zamanda ülke çapında bir sanatçı olmaya aday olan Mutlu Keklik 3. konseriyle sanatseverlere müzikte açtığı kendine özgü tarzı yansıttı.


Programdan sonra açıklamada bulunan, sanat alanında ortaya koyduğu başarılı işlerle isminden sıkça söz ettiren Uşak Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik gösterilen ilgiden dolayı memnun olduklarını aktardı.


Keklik, "Uşak halkımız sanatın ve sanatçının her zaman yanında. Çok kıymetli sanatçılarımızın teşrifi ve halkımızın ilgisiyle sahneye çıktık. Herkesin güzel bir gece geçirdiğine ve "Mutlugah" ismine uygun olarak mutlu bir şekilde ayrıldığına inanıyoruz." dedi.


Belediye olarak önemli çalışmaların her alanda ortaya konduğunu ve özellikle sanatta da çok değerli çalışmaların yapıldığını aktardı. Mutlu Keklik, konuk sanatçılara, orkestraya, katılım sağlayan vatandaşlara ve Başkan Cahan nezdinde emeği geçen, destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karabük Tomruk yerine uyuşturucu taşımışlar Antalya’dan Karabük’ün Yenice ilçesine uyuşturucu madde getiren iki kişi yapılan operasyonla yakalanırken, zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Erkan Yirmibeş (29) ve Samet Çalıkbaşı’ın (23) il dışından Karabük’e 78 YA 460 plakalı tır ile “uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği” ihbarı alan Karabük İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yenice İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan ortak operasyonda, tır Yenice yol kontrol noktasında durduruldu. Şahısların üzerinde ve tırda yapılan aramada; 8.11 gram peçeteye emdirilmiş metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 2 adet uyuşturucu madde, 1 adet uyuşturucu olduğu değerlendirilen sentetik ecza hap, 42 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet hassas terazi, 3 adet çarşaf olarak nitelendirilen sigara sarma kağıdı ambalajı ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edildi. Jandarma ekipleri ayrıca Gökhan Durmuş (30), Sezgin Acar (36) ve Hüsnü Gökhan Ayan’ın (23) da il dışından 54 GA 626 plakalı araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği bilgisi üzerine aracı kontrol noktasında durdurarak yaptıkları aramada, 4 gram esrar maddesi, 5 gram metamfetamin ele geçirdi.