YEREL HABERLER - 25 Nisan 2017 Salı 18:52

İpekyolu Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı

A
A
A
İpekyolu Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı

Van’ın İpekyolu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başladı.

Van’ın İpekyolu Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt çalışmalarına başladı.


İpekyolu Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle ilçede asfalt çalışmalarını başlattı. İlçeye bağlı Cumhuriyet Mahallesinde startı verilen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, 2016 yılında yapılan hizmetlerin iki katını yapacaklarını söyledi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’in katkılarıyla Cumhuriyet, Cevdetpaşa, Buzhane ve Esenler mahallelerinde toplam 14 kilometrelik yol kaplama çalışması yapacaklarını ifade eden Öztürk, “Asfalt çalışmalarımızı bugün Cumhuriyet Mahallesinde başlattık. Daha sonra sırasıyla Cevdetpaşa, Buzhane ve Esenler olmak üzere 20 mahallemizde asfalt çalışmaları hızlı bir şekilde devam edecektir’’ dedi.


2016 yılında yapılan hizmetlerin en az iki katının yapılacağını vurgulayan Öztürk, ’’Önceki dönemde yapılan 45 kilometrelik asfalt çalışmasını yaz sezonu bitmeden 100 kilometre daha ekleyerek iki katına çıkaracağız. Bu çalışmalarımızda bize destek sağlayan ve Ankara’dan Van’a uzanan kardeşlik köprüsünü kuran kardeş belediyemiz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.


Çalışma alanında hazır bulunan Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Leyla Tanrıtanır ise, yapılan hizmetlerden dolayı İpekyolu Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek’e teşekkürlerini iletti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.