YEREL HABERLER - 27 Mayıs 2016 Cuma 14:19

Van Özsüt Türkiye'nin Bir Numarası Seçildi

A
A
A
Van Özsüt Türkiye'nin Bir Numarası Seçildi

Van’da açıldığı günden bu yana marka mekanlar arasında kentin en iyi caferestaurantı seçilen Özsüt, Türkiye’deki 191 şube arasından da birinci seçildi.
2016 yılının mart ve nisan aylarında gizli müşteri anketinde ve merkez denetimlerinde yüz tam puan alan Van Özsüt, Türkiye’nin en iyi Özsüt mağazası ödülünü aldı. Alınan ödülde Van halkının büyük payı olduğunu belirten Van Özsüt Şubesi İşletme Müdürü Serkan Oya, Türkiye’nin en büyük kapalı alanına sahip olan Van Özsüt’ün 900 metrekarelik kullanım alanına sahip olduğunu belirterek, 300 metrekarelik terası ve açıldığı ilk günden bu yana değişmeyen hizmet anlayışıyla öncü olmaya devam ettiğini söyledi. Van Özsüt’ün müşteri memnuniyetine verdiği önemle Van’daki kriz ortamına rağmen çalışan sayısını 40 kişiden 60 kişiye çıkardığına dikkat çeken Oya, “Van Özsüt, bu başarısını sağladığı güvenli ve ferah ortamıyla tartışılmaz ürün kalitesiyle hızlı, çalışkan ve işini iyi yapan bir ekiple yoluna büyüyerek devam ediyor. Önemli olan rüzgar tersten esmeye başladığında o rüzgarı arkana alabilmektir. Bizler Van’da bunu başardık. Van Özsüt ailesi olarak kararlıyız, yenilikçiyiz, araştıran ve geliştiren bir ekibiz. Çünkü biz Türkiye’nin markasıyız” dedi.
Vatandaşların Özsüt’ü tercih etmelerinin sebeplerine de değinen Oya, “Geleneksel yöntemlerle günlük çiftlik sütünden hazırlanan sütlü tatlılar, Türk damak tadının birleşimi speciyal pastalar, taze meyve, gerçek süt ve çikolatayla hazırlanan dondurmalar, el yapımı unlu lezzetler, dünyanın en iyi kahve çekirdekleriyle hazırlanan içecekler, Anadolu’dan kahvaltı ve açık büfe kahvaltının yanı sıra makarnalar, pizzalar, salatalar, kırmızı ve beyaz et seçeneğiyle fırın menümüz, tercih edilmemizin en büyük nedenlerindendir. Ürünlerin hiç birinde koruyucu katkı maddesinin kullanılmadığı tek firma olmamız, bizi ayrıca gururlandırıyor. Bu kapsamda yatırımcılarımız M. Seyhan Demir, E. Görsel Görmen ve Cihat Avcı’ya şahsım ve ekibime verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir