SPOR - 07 Mart 2010 Pazar 19:42

Ahmet Gökçek'ten Ümit Özat'a destek

A
A
A
Ahmet Gökçek'ten Ümit Özat'a destek

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, bir grup taraftarın tepki gösterdiği yardımcı antrenör Ümit Özat'a destek verdi.


Ankaragücü'nün Gaziantepspor ile oynadığı maçın son dakikalarında bir grup Ankaragücü taraftarı Ümit Özat'ı istifaya çağırmıştı. Konuyla ilgili maç sonunda açıklamalarda bulunan Ahmet Gökçek, "Taraftarların Ümit Özat'a gösterdiği tepkiye üzüldüm. Ümit Özat, bu takım için canını dişine takan, gecesini gündüzüne takan, bu uğurda ailesiyle bile görüşmeyen birisi. 3-4 kişinin bu şekilde bağırmasını emeğe saygısızlık olarak görüyorum. Cılız bir ses olarak görüyorum. Ama bu olmamalı. Yeni bir oluşum içindeyiz.

 


Ama bazıları aramıza nifak tohumları sokmaya çalışıyor. Onları Allah'a havale ediyorum. Biz, Ankaragücü'nün başarısı için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz. Sağduyulu taraftarlarımızın takıma sahip çıkacağını biliyoruz. Ankaragücü en iyi yere gelecektir. Buna inanıyorum. Bu çatlak seslerin derdi Ankaragücü değil. Dertleri Ankaragücü olsa 90 dakika Ankaragücü'nü pozitif şekilde desteklerlerdi. Onların derdi başka. Gerçek Ankaragüçlü taraftarlar bu insanları arasında barındırmayacaktır" dedi.

 


Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Ümit Özat ise, futbolun içinde böyle durumların olabileceğini ifade ederek, "Böyle tezahüratlar futbolun içinde var. Normal karşılıyorum. Başarı ve başarısızlıkta her zaman gerekli tepkiyi görürsün. Ama bu yapılanlar bilinçli bir hareket. Ankaragücü ruhu diyorlar. O ruh 2 sezondur son haftalarda ligde kalıyor. Biz, 7 maçtır yenilmiyoruz. Ankaragücü ruhu için yenilmemizi mi istiyorlar? Yapılan tezahüratları takmıyorum. Fenerbahçe'de oynarken 50 bin kişi beni yuhalamıştı. Aynı 50 bin kişi daha sonra beni alkışlamıştı. Eleştiri normal bir şeydir. Ama bugün yapılanların içinde bir tezgah var" ifadelerini kullandı.

 


ENGİN KOCABIYIK-ANKARA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir