ASAYİŞ - 31 Aralık 2011 Cumartesi 10:05

HIRSIZ, "BUNU SEN İSTEDİN" DİYEREK BIÇAKLADI

A
A
A
HIRSIZ, "BUNU SEN İSTEDİN" DİYEREK BIÇAKLADI

Silah ve bıçakla bir markette soygun girişiminde bulunan hırsız, poşete koydurduğu paraları atarak kaçmaya çalışırken kendisini bırakmayan market sahibini bıçakladı. "Bunu annem için yaptım" diye bağırarak kaçan soyguncu her yerde aranıyor.
Henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, silah ve bıçakla Melikgazi ilçesinde bir markete girerek market sahibi M.K.’nin (44) paraları poşete doldurmasını istedi. M.K. kasadaki paraları poşete doldurup verdikten sonra soyguncuyla kavga etmeye başladı. Gürültüyü duyan üst kat komşusu da market sahibinin yardımına koştu. Market sahibi, havaya bir el ateş açıp kaçmaya çalışan soyguncuyu ayaklarından yakalayarak yere yatırdı. Duruma sinirlenen soyguncu, "Madem öyle, bunu sen istedin" diyerek cebinden çıkardığı
bıçakla M.K.’yi sırtından ve kasığından bıçakladı. Paniğe kapılan soyguncu paraları bırakıp, "Bunu annem için yaptım" diyerek hızla kaçtı. Olay yerine gelen ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan M.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Güvenlik kameralarını inceleyen polis, kaçan soyguncuyu yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir