ASAYİŞ - 31 Mayıs 2009 Pazar 12:48

Minibüste iki kadın cesedi bulundu

A
A
A
Minibüste iki kadın cesedi bulundu

Adana'da iki kadın bir minibüsün içinde başlarından vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

FATİH KEÇE / ADANA 

Adana'da bir minibüsün içinde başlarına birer el ateş edilerek öldürülen iki kadının cesedi bulundu. Cinayetin görgü tanığı 9 yaşındaki çocuk şoka girdi. 

Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi, Yolgeçen mevkiindeki bir nar bahçesi yanında çalışır halde duran 16 F 3673 plakalı minibüsün içinde Sevim K. (25) ve Ayşe Ö. (45), silahla vurularak öldürülmüş halde buldu. 

Kadınların başlarına birer el ateş edilerek öldürüldüğünü belirleyen ekipler, çevrede yaptıkları araştırmada nar bahçesinin içinde Kadri K.'yi (34) omzundan yaralı olarak buldu. Cinayetin görgü tanığı 9 yaşındaki M.K. ise şoka girmiş halde bulundu. 

Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürülen yaralı Kadri K., silahlı saldırıyı Sevim K.'nin eşi Murat K.'nin gerçekleştirdiğini ileri sürdü.
Jandarma ekipleri tarafından şoka girmiş halde bulunan ve annesi ile komşusunun ölümüne tanık olan 9 yaşındaki M.K. uzun süre kendine gelemedi. 

Jandarma ekiplerinin teselli etmeye çalıştığı küçük çocuk, bahçeye gezmeye geldiklerini anlatırken gözyaşlarına boğuldu. 

Bu arada, savcının inceleme yapmasından sonra iki kadının cesetleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olaydan sonra kaçan Murat K.'nin yakalanması için çalışmanın sürdüğü bildirildi. 

İddiaya göre, olay şöyle gelişti: 

Ayşe Ö.'nün misafiri olan Kadri K.; Ayşe Ö., Sevim K. ve oğlu M.K. ile birlikte minibüsle gezmek için Yolgeçen mevkiindeki nar bahçesine gittiler. 

Eşinin Kadri K. ile birlikte bahçeye gittiğini öğrenen Murat K. ise peşlerinden motosikletle gitti. Burada silahını çıkaran Murat K., eşi Sevim K. ve Ayşe Ö.'yü başından vurarak öldürdükten sonra kaçmaya çalışan Kadri K.'ye de ateş ederek yaraladı. 

Murat K., araçta bulunan oğluna ise ateş etmeden motosikletle olay yerinden kaçtı. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir