SPOR - 30 Mayıs 2009 Cumartesi 13:53

"Eksiklerimizi biliyoruz"

A
A
A
"Eksiklerimizi biliyoruz"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro, yeni sezon için oluşturacakları kadroyla önümüzdeki sezon daha büyük hedeflerle başlayacaklarını söyledi.

HABİP DEMİRCİ -GAZİANTEP 

Ligin bitimine oynanan 7 hafta kala, takımın başına geldiğini hatırlatan Jose Couceiro, "Bu 7 maç bize, hem iyi yönlerimizi hem de eksikliklerimizi gösterdi. Bazı durumlarda ne tip zorluklar çektiğimizi görmek açısından da önemliydi. Bu ligde takımların birçok çözümünün olması gerekiyor. İyi oyuncularımız olduğunu kabul ediyorum ancak, oynadığımız diğer takımlarla karşılaştırdığımız zaman bizim çözümlerimizin daha az olduğunu görüyorum. Bunu bir problem olarak görüp çözmeye çalışmamız gerektiğini de düşünüyorum" dedi. 

Türkiye Kupası'nı almanın zor olduğunu anlatan Couceiro, "Türkiye Kupası'nı kazanmak meşakkatli bir yol. Bunun çekilecek kuraya da bağlı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu maçların ligde oynanan maçlardan çok farklı olduğunun da farkındayız. Örneğin Fenerbahçe 26 yıldır Türkiye Kupası'nı alamıyor. Türkiye Kupası'nı maç maç düşünmemiz gerekiyor. Ama her maçı ayrı ayrı düşünmemiz gerekiyor" diye konuştu. 

Couceiro, yeni sezonda oluşturulacakları ekipten sonra her şeyi konuşabileceklerini anlatarak, "Konuşmak her zaman kolaydır ama ben bir şeyler olduktan sonra konuşmayı severim. Çok doğaldır ki, Türkiye'de ve dünyadaki her ekip daha üst sıralarda olmak için oynuyor. Bir analiz yaparsanız 30 yıldır Türkiye'de 4 takım şampiyon olmak için oynuyor. 

Sivasspor'da son yıllarda. Bursaspor'da bu yılki altıncılığı ile daha üst sıralara oynamak isteyecek. Kayserispor'da iyi bir ekip ve üst sıralara oynamak isteyecek. Gaziantepspor'da aynı şekilde ve gördüğünüz gibi birçok takım var. İlk olarak aklımızı kullanıp iyi bir hazırlık devresi geçireceğiz. Daha sonra iyi bir şekilde lige başlayacağız. Futbol bir oyundur bazı şeylere söz veremezsiniz" dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir