GÜNDEM - 03 Nisan 2010 Cumartesi 17:30

Bartın'da Baykal izdihamı

A
A
A
Bartın'da Baykal izdihamı

Bartın Kongresine gelen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, büyük ilgiyle karşılandı. Partililer Baykal'a dokunmak için adeta birbirini ezdi.

Bartın kongresine katılmak için uçakla Zonguldak Havaalanı'na inen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, havaalanında Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve partililer tarafından çiçeklerle karşılandı. Yoğun ilgi nedeniyle yürümekte zorlanan Deniz Baykal, seçim otobüsüyle havaalanından Bartın'a hareket etti. Deniz Baykal kongrenin yapıldığı Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde de yoğun ilgi ile karşılandı. Deniz Baykal'a dokunmak isteyen partililer ve vatandaşlar bir birini ezdi. Zorlukla salona giren Baykal, kendisine ayrılan yere oturduktan sonra da kendisine çiçekler takdim edildi. CHP Bartın İl Başkanı Hakan Ceylan'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, yaklaşık 1,5 saat konuştu.  

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın konuşmasının ardından kendisine maket gemi, Atatürk Portresi ve Bartınspor atkısı hediye edildi. Baykal'ın salondan ayrılmak istemesinin ardından partililer tekrar izdihama neden oldu. Baykal'a dokunmak isteyen partililer birbirini itelerken küçük bir kız ezilme tehlikesi atlattı. Partililerin sevgi gösterisi arasında salondan çıkan Baykal, aracına zorla ulaşarak tesislerden ayrıldı.  

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir