DÜNYA - 05 Ocak 2012 Perşembe 14:02

ORDUSPOR`DAN VOLKAN DEMİREL`E TEPKİ

A
A
A
ORDUSPOR`DAN VOLKAN DEMİREL`E TEPKİ

Orduspor Sportif Direktörü Arhan Akün, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in ’stadyum tuvaleti’ ile ilgili açıklamalarına sert tepki gösterdi.
Çarşamba akşamı oynanan Orduspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, "Havaalanında hoca karşılamakla olmuyor. Biraz tesisleşmek lazım. Soyunma odasında bir tane tuvalet var. Bunları söylemek de çok ayıp ama tesisleşmeye de önem vermek gerekir" şeklindeki açıklaması Orduspor camiasında tepkiye sebep oldu. Orduspor Sportif direktörü Arhan Akün, "Volkan, her şeye burnunu sokmamalıdır" dedi.
"50 YILLIK STATTA BU KADAR OLUR"
Ordu 19 Eylül Stadı’nın 1960 yılında o dönemdeki UEFA kriterlerine uygun nitelikte inşa edildiğini ancak günümüz şartlarına yetersiz kalınca Orduspor’un Süper Lig’e çıkmasının ardından yeni kriterlere göre yenilenerek bazı ilaveler yapıldığını belirtti. Volkan’ın isteğinde haklı olduğunu belirten Akün, "Volkan Demirel yüksek standartta bir stat beklemekte haklıdır. Orduspor Kulübü, bünyesinde bulunan Durugöl Tesisleri’ni 5 yıldızlı otel konforuna getirerek, tesisleşmeye verdiği önemi göstermiştir. Ancak
biz 19 Eylül Stadı’nda kiracıyız. Yeni İl Müdürümüz Ömer Yılmaz ile birlikte hızlı bir şekilde eksikler giderilmektedir. Süper Lig’e çıktığımız süreçten itibaren iki aylık bir süreçte kriterlere uygun olması için ancak bu kadar yapılabilmiştir, çalışmalar halen devam etmektedir. İnşallah yeni Ordu Arena Stadımız ile birlikte bu eksiklerin hiçbiri olmayacaktır" diye konuştu.
"HER ŞEYE BURNUNU SOKMA"
Volkan’ın Hector Cuper’in havaalanında karşılanması ile ilgili açıklamasını anlamakta zorluk çektiklerini ifade eden Akün sözlerini şöyle sürdürdü: "Volkan Demirel’in stadımızda olan bir eksiklik ile hava alanında hocamızı karşılamamız arasında kurduğu bağı anlamış değilim. Bu oyuncunun kendi üstüne vazife olmayan bir konu hakkında beyanda bulunmasını medyanın hocamız Sayın Hector Cuper’e olan yoğun ilgisine ve Orduspor Kulübü’nün şike süreci boyunca sergilediği dik ve onurlu duruşuna bağlıyorum.
Futbolcular hadlerini bilerek, görevlerini yeşil sahada icra etmelidir. Her şeye burnunu sokamadan işlerini yapmalıdırlar."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir