GENEL - 10 Ocak 2012 Salı 14:51

TEKERLEKLİ SANDALYE POLİSLE BİRLİKTE TESLİM EDİLDİ

A
A
A
TEKERLEKLİ SANDALYE POLİSLE BİRLİKTE TESLİM EDİLDİ

Fethiye’nin Turgut Özal Bulvarında tekerlekli sandalye ile gitmekte olan bir şahıs polise yapılan ihbar sonrası altındaki tekerlekli sandalyeden olurken, sandalyenin Fethiye Devlet Hastanesine teslim edildiği belirtildi.
Olayın yazılı ve görsel medyada yer alması ile emekli bir bayan, Toplum Destekli Polisler ile birlikte şahsın evini ziyaret ederek tekerlekli bir sandalye hediye etti. Ziyarete Fethiye Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Sefa Sezer de katıldı.
Doğuştan engelli 45 yaşındaki Ali Ç, geçen gün Turgut Özal Bulvarında bir vatandaşın hediye ettiği ardında Devlet Hastanesi logosu yer alan tekerlekli sandalye ile giderken bir kişi tarafından 155 Polis hattına ihbar edildi. Görevli polisler hastaneden alındığı iddiası ile 45 yaşındaki Ali Ç’ın altındaki tekerlekli sandalyeyi alıp Fethiye Devlet Hastanesine götürüp yetkililere teslim etti. Ali Ç de, polise, tanımadığı bir vatandaşın bu tekerlekli sandalyeyi hediye ettiğini hiçbir yerden almadığını
söyledi. Elinde asa şeklindeki bir değnek ile yol ortasında kalan Ali Ç., daha sonra gözden kayboldu. Bu haberin yayınlanmasının ardından Fethiye’de emekli bir memure olan Hüsniye Gökçe, Fethiye Emniyet Müdürlüğüne giderek Toplum Polisleri ile görüşüp kendinde bulunan bir tekerlekli sandalyeyi bu kişiye verebileceğini bildirdi. Fethiye Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Sefa Sezer de Toplum Destekli Polisler Nazan Ünal ve Ekrem Sağanda Karaçulha beldesindeki Ali Ç’ın kaldığı eve giderek tekerlekli sandalyeyi
teslim ettiler. Ali Ç’ın akrabası Şenay Duran, 5 çocuk annesi olduğunu 45 yaşındaki Ali Ç’ye kendilerinin baktığını ve yardıma muhtaç olduklarını belirterek "bu tekerlekli sandalye ile yeğenim rahat edecektir. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
Hüsniye Gökçe ise şunları söyledi: "Fethiye’de televizyonda haberleri izleyince kendimde bulunan sandalyeyi teslim etmek için polise geldim. Bu sandalyeyi teslim ederken de ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım. Gerçekten bu aileye her konuda yardımcı olunmalıdır."
Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Sefa Sezer de Fethiye Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü ile görüştüklerini belirterek "Bu aileye ve vatandaşımıza gerçekten destek olunmalıdır" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir