YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 14:09

GAZETECİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

A
A
A
GAZETECİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Uluer Genç Yaşam Merkezi’nde kahvaltı düzenledi.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Uluer Genç Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan gazeteciler katıldı. Kahvaltıda ev sahipliği yapan Uluer Genç Yaşam Merkezi işletme sahibi Halis Uluer kahvaltı öncesi yaptığı açıklamada, "Siz değerli Nevşehirli gazetecileri misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz." dedi.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer "Öncelikle bizlere ev sahipliği yapan Uluer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer’e ve Nevşehir’e böylesine büyük bir tesisi kazandıran Halis Uluer’e teşekkür ediyorum. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle burada bizleri yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Hepinizin bildiği üzere bizler Nevşehir sevdalısı olarak gazetecilik mesleğini sürdürüyoruz. Bizler hiçbir zaman rant peşinde koşmadık bundan sonrada asla koşmayacağız. Hepimiz Nevşehir’in evlatlarıyız ve Nevşehir için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu da herkesin bilmesini isterim. Şuan itibarıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde 90 tane gazeteci arkadaşımızın üyeliği bulunmaktadır.Cemiyetimize üye olan tüm gazeteci arkadaşlarımızda Nevşehir sevdalısıdır. Ben bu vesileyle bir kez daha tüm arkadaşlarımın 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutluyorum." diye konuştu.
Uluer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer ise "Bizler Nevşehirliyiz ve Nevşehir için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Nevşehir’e en son kardeşim Halis Uluer 5 yıldızlı otellerden bizle bulunamayacak son derece modern bir yurt yaptırdı. Tüm bunları birer Nevşehir sevdalısı olarak yapmaktayız. Ben de şahsım ve Uluer Grup olarak tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü en içten dileklerim ile kutluyorum." dedi.
Uluer Genç Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programının sonunda Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’ne yeni katılan gazetecilerden Yücel Velioğlu’na, Duygu Naizk Hezenci ve Bülent Hezenci’ye Gazeteciler Cemiyeti rozetini Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer, sürekli sarı basın kartı sahibi Taner Erdoğan ve Uluer Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uluer taktı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir