YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 15:08

BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ`DAN ODUNPAZARI`NA BÜYÜK ÖVGÜ

A
A
A
BAŞBAKAN YARDIMCISI BOZDAĞ`DAN ODUNPAZARI`NA BÜYÜK ÖVGÜ

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Odunpazarı’nın yurt dışına tanıtılması için tüm desteği sağlayacağız dedi.
AK Parti Odunpazarı İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Eskişehir’e gelen Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, kongre sonrası tarihi Odunpazarı Bölgesini ziyaret etti.
AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Salih Koca, Ülker Can, Eskişehir Valisi Dr. Kadir Koçdemir ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile tarihi bölgede keyifli bir kültür turu gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Bozdağ, özellikle tarihi Atlıhan El Sanatları Çarşısı’na büyük ilgi gösterdi.
Atlıhan El Sanatları Çarşısı hakkında Başkan Sakallı ve çarşıda faaliyet gösteren lületaşı ustalarından bilgi alan Bozdağ, yapılan çalışmalardan çok etkilendiğini belirterek, Başkan Sakallı ve bölge esnafını kutladığını ifade etti.
Odunpazarı’nı 2011 yılı içerisinde 2 Milyonun üzerinde yerli ve yabancı turistin ziyaret etmesinin Eskişehir için büyük önem taşıdığını vurgulayan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bu önemli değerlerin yurt dışında da başarı ile tanıtılması için destek sağlayacağını ifade etti.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın gerçekleştirdi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı ise ziyaret sonunda Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a kilim hediye etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir