YEREL HABERLER - 21 Aralık 2011 Çarşamba 10:15

ANADOLU BİRLİĞİ`NDEN BAŞKAN`A DESTEK

A
A
A
ANADOLU BİRLİĞİ`NDEN BAŞKAN`A DESTEK

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve dernek yöneticileri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na destek ziyaretinde bulundu.
Anadolu Birliği’nin daima İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanında olduğunu söyleyen Koçali Al, “Bunu yüreklice ve samimi söylüyorum. İyi bir ekonomist ve planlamacıyım. Ticarette 50 yılımı doldurdum. Her yıl kente iyi-kötü bir reel ekonomi sağlıyoruz. Bu yıl da altın madalya alan şirketlerimiz var. Bir işin nasıl yönetileceğini, nasıl icraat olacağını, nasıl üretim yapılacağını çok iyi bilen bir insanım. Kimseye de kolayca ’iyi yaptın’ demem. Ama hep söylüyoruz: Başkan Aziz Kocaoğlu’nun her yaptığının altına imzamızı atarız. Atmaya da devam edeceğiz. O bizim için İzmir’de bir değer. Çok önemli bir insan. İyi bir belediye başkanı. İnşallah devam eder. Bu ziyareti ona destek olsun, moral bulsun diye gerçekleştiriyoruz. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Anadolu Birliği yöneticilerine teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir