YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 11:33

SİLOPİ KAYMAKAMINDAN `10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER` GÜNÜ MESAJI

A
A
A
SİLOPİ KAYMAKAMINDAN `10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER` GÜNÜ MESAJI

Şırnak’ın Silopi ilçe Kaymakamı Bünyamin Yıldız, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler" gününü yayınladığı mesaj ile kutladı.
Kaymakam Bünyamin Yıldız, yayımladığı mesajla demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olarak görülen basının, ülkenin geleceği ve milletin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmada önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Kaymakam Yıldız, şunları kaydetti:
"Gazetecilerin yaptıkları haber ve değerlendirmeleriyle toplumu doğru bilinçlendirme, sorumlulukları da bulunmaktadır. Bu sorumluluklarla birlikte gazetecilerin düşüncelerini, rahatlıkla ifade edebilecekleri özgür bir ortam ve belli başlı yasal hakların, sağlanması amacıyla 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasa ile belli ölçülerde gazetecilere bu imkanlar sağlanmaya çalışılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik, gelişmesi ve kalkınması için gündeme
taşıdıkları konularla katkı sağlayan yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarında başarılan dilerim."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir