YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 12:45

VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ KENAN UNGAN:

A
A
A
VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜ KENAN UNGAN:

Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Ungan, geçtiğimiz yıl başlatılan Çifte Minareli Medrese restorasyon çalışmalarının 2013 yılında sona ereceğini ifade etti.
Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan 2011 yılı içerisinde Alipaşa, Şenkaya Bardız Köyünde bulunan Aslanpaşa Camii ve Uzundere Merkez caminin tadilatlarının tamamlanıp hizmete açıldığını ifade etti.
Şehir merkezinde yapımı süren Vakıflar İş merkezinin inşaatının bitme aşamasında olduğunu ifade eden Üngan merkezin bu yıl içerisinde hizmete açılacağını belirterek, yakın zamanda kiralama ihalelerinin yapılacağını ifade etti. Kiralama konusunda çeşitli spekülasyonların yapıldığını söyleyen Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan ihaleler dışında hiçbir şekilde kiralama veya satışta bulunma ihtimalinin söz konusu olmadığını belirtti.
Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Üngan Tarihi Çifte Minareli Medrese’nin tadilatı ile ilgili de bilgi vererek projenin iki kez ihaleye sunulduğunu ve bu sebeple zaman kaybına uğrandığını öne sürdü. Çifte Minareli Medresenin 2011 yılının onuncu ayında yapımına başlandığını ifade eden Üngan “Bu yıl içerisinde büyük bir mesafe kat ederek 2013 yılı içerisinde tamamen bitirmeyi planlıyoruz. Kış ayı içerisinde projenin kaba taslak halinin tamamlayıp yaz ayları içerisinde de tadilatın önemli bir kısmını tamamlayıp 2013 yılı içerisinde tamamen bitirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir