ASAYİŞ - 09 Ocak 2012 Pazartesi 09:58

CİNAYET SONRASI MAHALLEYİ ATEŞE VERDİLER

A
A
A
CİNAYET SONRASI MAHALLEYİ ATEŞE VERDİLER

Konya’da amca çocuklarının kavgasında bir kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanmasının ardından cinayet zanlısının evininde içinde bulunduğu 6 ev ile 1 minibüs ateşe verildi.
Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Erenler Mahallesi Akburçak Sokak’ta dün gece saatlerinde aralarında husumet bulunan amca çocukları arasında kavga çıktı. Kavgada Nevzat Ö., amcasının oğlu İbrahim Ö. (18) ve Hamza Ö.’ye (20) silahla ateş etti. İbrahim Ö. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken kardeşi ise ağır yaralandı. Olayın ardından şüpheli Nevzat Ö. kaçtı. Günün ilk ışıklarıyla olay yerinde toplananlar akrabalarının evini ateşe verdi. Cinayet zanlısı Nevzat Ö. ve ağabeyleri ile
babasının evininde aralarında bulunduğu 6 ev ve 1 minibüs ateşe verildi.
Kundaklanmak istenen 2 eve ise son anda müdahale edildi. Polis ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi alırken Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal olay yerinde gelerek incelemelerde bulundu. Olayın bir aile kavgasından kaynaklandığını söyleyen Namal, "Cinayet sonrası evler ateşe verilmiş, basit yangınlar çıkarılmış. Müdahalede bulunduk ve soruşturma sürüyor" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir