YEREL HABERLER - 20 Aralık 2011 Salı 16:53

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI`NDAN İHA`YA ZİYARET

A
A
A
AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI`NDAN İHA`YA ZİYARET

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, İhlas Haber Ajansı Temsilcisi Işık Çapanoğlu’nu ziyaret etti.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Seçim İşleri Başkanı Vedat Demirkol ve Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Tüzen, Sontürk Mebdi , İHA’nın Türkiye’nin en büyük tartışmasız ajansı olduğunu belirttiler.
İHA’nın Kars’ta olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan; "İHA Dünya’da söz sahibi olmuş bir haber ajansımız. İHA’nın Kars’ta olması çok güzel. Tarafsız, hızlı ve doğru haberleri Türkiye genelinde çeşitli yayın organlarına haber servisi yapması ve kamuoyunu bilgilendirmesi memnuniyet veriyor" dedi.
AK Parti’nin misyonu ve vizyonunu her zaman kendilerine şiar edindiklerini belirten Özgür Turhan, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Bizler genç kadrolar olarak üzerimize düşen bütün vazifeleri eksiksiz yerine getireceğiz. Partimizin teşkilat yapısı ve tempolu çalışmasının yanında azim ve kararlılığımızla her zaman güven verdik. Bu güveni sonuna kadar da götüreceğiz" diye konuştu.
Partililerle sıcak ortamda geçen ziyarette gündemde olan konular konuşuldu. AK Parti Hükümeti’nin yerel ve genel anlamda Kars’a yaptığı yatırımlar hakkında bilgi-alış verişinde bulunuldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şenes Erzik: "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Onursal Başkanı Şenes Erzik, seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız bulduğunu söyledi. TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erzik, "Çok uzun yıllar FIFA ve UEFA’da üst düzey yöneticilik yaptım. FIFA Zürih’de müzesinin içinde bana özel bir köşe ayırdı. Ben de onlara elimdeki önemli fotoğraf ve objeleri karşılıksız verdim. Bu benim için çok önemliydi, Levent’te içinde bulunduğumuz binayı da Türk futboluna kazandırdık. Burası da müze gibi diyen Şenes Erzik, bugün de TFF ile FIFA ve UEFA ilişkileri son derece sağlam. Biz onlarla aile gibiyiz dedi. Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için çok uzun zamandır çalışıyoruz. Daha önce 1 oy ile kaybetmiştik. Bu kez kazandık. Sayın Mehmet Büyükekşi 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın ev sahipliğini aldığımız gün beni onore etti. Bana TFF Onursal Başkanı akreditasyon kartımı kendi elleri ile takdim etti. O günün hatırasını evimde baş köşede saklıyorum. Ayrıca bana o gün hep birlikte çektirdiğimiz fotoğrafı hediye etti. Onu da evimde saklıyorum. Çok mutlu olduğum bir gündü. Gözlerim doldu" dedi. 18 Temmuz’da yapılacak TFF seçimli mali genel kurulu ile ilgili de konuşan Erzik, "Seçimle ilgili tarih tartışmalarını anlamsız buluyorum" diye konuştu. "A Milli Futbol Takımı ile ilgili iyi bir ekip kuruldu başarılı buluyorum. Montella tercihi çok doğru bir tercihti" diyen Şenes Erzik, Türk futbolunun geleceği ve kurtuluşu için altyapıya önem verilmesi gerektiğini vurguladı.