GENEL - 16 Aralık 2011 Cuma 13:32

BATMANLI HAYIRSEVER, DEPREMZEDELERE YANLIŞLIKLA GÖNDERDİĞİ ALTINLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

A
A
A
BATMANLI HAYIRSEVER, DEPREMZEDELERE YANLIŞLIKLA GÖNDERDİĞİ ALTINLARIN PEŞİNE DÜŞTÜ

Batmanlı Fatma Karahan, depremzedelere dağıtılmak üzere gönderdiği yardım kolisinin içine yanlışlıkla koyduğu 30 bin TL değerindeki altınların peşine düştü.
Batman’dan Van’a gönderdiği yardım kolisine yanlışlıkla 30 bin TL değerindeki altınlarını koyduğunu fark eden Fatma Karahan, yeğenini ve damadını Van’a gönderdi.
Van’daki yardım depolarını gezen Fatma Karahan’ın damadı Alaattin Karahan ile yeğeni Adil Karahan, yaklaşık 1 ay önce Van’a gönderilen koliye son anda konulan battaniyenin içerisinde altınlarını unuttuklarını ifade etti. Tüm depoları kontrol etmelerine rağmen altınları bulamadıklarını söyleyen Alaattin ve Adil Karahan, basın mensuplarından yardım istedi.
Kayınvalidesinin Van depreminden dolayı vicdanı sızladığı için kendince yardım etmek istediğini, bundan dolayı evinde ne var ne yok her şeyi kolilere yerleştirdiğini kaydeden Alaattin Karahan, "Biz, kayınvalidemin gönderdiği yardım kolisinin dağıtıldığına inanıyoruz. Kayınvalidem pembe-sarı renkli battaniyeyi de içine sakladığı 5 bilezik, 1 metre altın zincir, 3 adet yüzük ve 1 adet yarım Cumhuriyet altını ile birlikte koliye koymuş. Fakir olmasına rağmen depremzedelere yardım göndermiş. Altınları hangi
aile almış ise geri vermesini rica ediyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir