YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 16:47

BOZÜYÜK’TE SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI 2011 YILINI DEĞERLENDİRDİ

A
A
A
BOZÜYÜK’TE SİYASİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI 2011 YILINI DEĞERLENDİRDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, siyasi parti ilçe başkanları 2011 yılını değerlendirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Nizamettin Çam, 2011 yılında yeniden ilçe başkanlığına seçildiğini ve 2011 yılının en önemli olayının 12 Haziran Genel Seçimleri olduğunu söyledi. AK Partinin seçimlerde yüzde 50 oy alarak üçüncü kez iktidar olduğunu söyleyen Çam, “2011 yılının 11 Aralık günü göreve geldim. 2011 yılında siyasi olarak en önemli olay 12 Haziran seçimleriydi. Partimiz bu seçimlerde yüzde 50 oy alarak üçüncü kez iktidar oldu. Başbakanımızın dediği gibi 2 iktidar dönemde reform niteliğinde şeyler yapıldı. Bunları ulaşım, eğitim ve sağlık alanında yapılan yenilikler olarak sıralayabiliriz. Başbakanımız ’Hedef 2023’ dedi. Cumhuriyetimizin 100. yılında daha refah içinde daha müreffeh bir Türkiye hazırlıyoruz. Türkiye şu anda dünyanın 16. Ekonomisi durumunda bizim hedefimiz 100. yılımızda ilk 10 ekonomi arasına girmek. Türkiye’nin komsularıyla ve dünyada sıfır sorun politikası gayreti içinde olduğunu görüyoruz. Türkiye’nin kendisi dışında yaşanan olaylardan kaynaklanan sıkıntılar olabiliyor” dedi.
2012 yılını da değerlendiren Çam, “Her yeni yıl bir umuttur. 2012 yılının en az 2011 yılı kadar verimli olmasını diliyorum. Bozüyük’ümüzün çok daha farklı şeylere ihtiyacı var. Ekonomik anlamda organize sanayi bölgesinin tam anlamıyla faaliyete geçip işsizliğimizin sıfır noktasına gelmesini istiyoruz. Artık Bozüyük insanının iş ve aş için doğduğu toprakları bırakıp başka yere göç etmesinin diyoruz. İnsanlar doğduğu yerde eşiyle dostuyla yaşasın. Yeni sanayi kuruluşlarının ilçemize kazandırılacağını biliyorum. Bunun yanında hep arzu ettiğimiz Bilecik Üniversitesine bağlı bir fakülteye ihtiyacımız var. İlerleyen zamanlarda da Bozüyük’ün mutlaka bağımsız bir üniversiteye kavuşması hepimizin ana hedefi. Yerel anlamda belediyemizin de büyük bir gayret içinde olduğunu görüyorum” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozüyük İlçe Başkanı Hüseyin Elmas da, 2011 yılının Bozüyük açısından iyi geçtiğini fakat Bilecik genelinde bakıldığından milletvekilinin kaybettiklerinden ötürü kötü geçtiğini söyledi.
Elmas, Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük İlçe Teşkilatı olarak 2012 yılında neler yapacaklarından da bahsederek, “Kongre takvimimiz açıklandı. Delege olabilmek için üye listelerimizi askıya çıkarttık ve indirdik. Önümüzdeki süreçte de delege seçimlerimiz ve ilçe kongremiz olacak. Bu süreçler yaşandıktan sonra tekrar gerekli çalışmalar yapılacaktır. 1 Nisan - 13 Mayıs tarihleri arasında İl yönetimi ile alacağımız kararla, ilçelerde sırayla kongreler yapılacaktır. 2014’te yerel seçimler var. Bunun içinde kongre sonrası seçilecek yönetim yerel seçimlerle alakalı çalışmalara başlaması gerekiyor. Büyük kurultayın ardından da yerel seçimler konusunda çalışmaların daha da hızlanacağı inancındayım. Kongrede adaylığım konusunda şuan bir şey söylemek erken. Şuan görevimizin başındayız ve devam ediyoruz. Günü geldiği zaman parti içerisinde değerlendiririz. Şahsımız tekrar belki devam eder, belki etmez. Bununla ilgili konuşmak şuan için erken. 2012 yılında geçmiş yılların acılarının yaşanmaması, mutlu huzurlu ve demokratik bir Türkiye için 2012 yılının başlangıcından sonuna kadar herkese sağlık ve mutluluk diliyorum” iye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu ise. 2011 yılının Haziran ayında yapılan genel seçimlerde başarılı bir sınav verdiklerini söyledi. Köftecioğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak 2011 yılı içerisinde Haziran ayında genel seçimleri geride bıraktık. Daha önce Bilecik’ten seçilmiş vekillik ve bakanlık yapmış Bahattin Şeker’i Devlet Bahçeli’nin güç birliği parolasıyla partimize kazandırdık ve neticesinde partimizin iki dönem vekil çıkartamadığı bir süreçten sonra üçüncü dönemde partimiz Bahattin Şeker ile milletvekili çıkartmış oldu. Genel seçimlerde partimiz açısından, Iğdır ve Osmaniye’nin ardından ilimiz vekil çıkartıp da oy oranı yüksek olan üçüncü il oldu. Bu noktada başarılı bir sınav verdik. Bunlar ekip ruhu ve birliktelikle olan şeyler. Bu süreçte İl Başkanımız Mesut Tekin, bize en büyük desteği ve yardımı sağlamıştır. Ona da çok teşekkür ediyoruz. 2011 yılı bizim açımızdan başarılı bir yıl oldu” dedi
Bunlar Da İlginizi Çekebilir