YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 14:00

İLKADIM`DA 50 MAHALLEYE 50 TESİS

A
A
A
İLKADIM`DA 50 MAHALLEYE 50 TESİS

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "İlçemizin 50 mahallesinde gençlere yönelik çok amaçlı tesisler yapacağız" dedi
İlkadım Belediyesi Yaşar Doğu Çok Amaçlı Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıya, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Danışmanı Şerif Mırık, Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baş, Karadeniz Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (KEYDER) Başkanı Ömer Kabaş, İl Milli Eğitim Ar-Ge Başkan Yardımcısı Murat Öztürk ve Gençlik Merkezi öğrenci velileri katıldı.
Gençlerin sosyalleşmesini sağlamak adına gençlere yönelik eğitim tesisleri yapacaklarını kaydeden Başkan Necattin Demirtaş, yapılacak yeni tesislere örnek olarak İlkadım Belediyesi’nin gençlere çok yönlü hizmet veren Kadifekale Spor Kompleksi’ni gösterdi. Böylesine tesisleri İlkadım ilçesinin bütün mahallerine yaymak istediklerini söyleyen Demirtaş, "Gençlere eğitim ve sporu bir arada gerçekleştirebileceği yeni alanlar oluşturma çabasındayız" diye konuştu.
İlkadım ilçesinin eski bir yapıya sahip olduğunu, bu nedenden dolayı boş alan bulmakta zorlandıklarını da dile getiren Demirtaş, "İlçemizin 50 mahallesine de Kadifekale Spor Kompleksi ve Bilgi Evi tarzında yeni yapılar kazandırarak gençlerin ahlaken ve ruhen topluma faydalı bireyler olmasını sağlayacağız. İlkadım ilçesinin eski bir mimari yapısının olmasından dolayı yer bulma konusunda sıkıntısı yaşıyoruz. Bu sıkıntıyı en kısa sürede aşarak 50 mahallemize 50 tesis sloganımızla çalışmalara başlayacağız. Belediyemizin mali yönden sıkıntısı kalmadı. Ülkemizin aydınlık geleceğe kavuşması için gençlere yönelik sosyal projeler oluşturacağız" şeklinde konuştu.
Kahvaltı programının ardından KEYDER Başkanı Ömer Kabaş, İlkadım ilçesine kazandırılan önemli eğitim tesisleri için Başkan Necattin Demirtaş’a teşekkür ederek plaket takdim etti
Bunlar Da İlginizi Çekebilir