ASAYİŞ - 29 Aralık 2011 Perşembe 12:07

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ`NDE İNTİHAR

A
A
A
BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ`NDE İNTİHAR

Boğaziçi Köprüsü’nden atlayarak intihar eden şahıs, Beylerbeyi Sarayı’nın bahçesine düştü.
Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Anadolu yakasından bindiği 34 AB 3645 plakalı aracıyla Boğaziçi Köprüsü’ne gelen Enis Toksöz, köprü girişinde aracından inerek korkuluklara çıktı. Toksöz, vatandaşların şaşkın bakışları altında kendini köprüden aşağı bıraktı. Toksöz, köprünün ayağına yakın bir noktadan atladığı için Beylerbeyi Sarayı’nın bahçesine düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine Beylerbeyi Sarayı’na gelen sağlık ekipleri, şahsın öldüğünü belirledi. Şahsın köprü üzerinde bıraktığı araçta
inceleme yapan polis, "SSK emeklisiyim. Adım Enis Toksöz. Cenaze işlemleri için kardeşim Füsun’u arayın" yazılı bir not buldu. Araç daha sonra çekiciyle Köprü Koruma Şube Müdürlüğü’nün otoparkına çekildi.
Olayın ardından Tokgöz’ün yakınları bilgi almak için Beylerbeyi Sarayı’na geldi. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü ileri sürülen şahsın cesedi, yapılan incelemelerin ardından Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir