YEREL HABERLER - 02 Ocak 2012 Pazartesi 15:02

ÇAYSİMAV BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

A
A
A
ÇAYSİMAV BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETTİ

İş hacmini genişleten Kütahya Simav’a bağlı 580 nüfuslu Çaysimav Belediyesi satın aldığı yeni iş makinesiyle araç filosunu güçlendirdi.
Çaysimav beldesinin bağımsız Belediye Başkanı Emin Ceylan, ellerindeki 12 yıllık eski iş makinesinin verimden düştüğünü ve büyük masraflar açmaya başlamasının yanı sıra beldesindeki iş hacminin de büyümesi sonucu daha geniş kapsamlı yeni bir iş makinesine gereksinim duyduklarını bildirdi.
Belediyenin araç parkının güçlendirilmesi amacıyla başlatılan çalışma kapsamında yeni araç alımlarının süreceğini ifade eden Başkan Ceylan, önümüzdeki günlerde satın alacakları yeni itfaiye aracını da hizmete almak suretiyle 8 araçtan oluşan filosunu daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını kaydetti.
Piyasadan satın aldığı geniş kapsamlı ve çok fonksiyonlu yeni iş makinesi sayesinde, altyapı çalışmalarının yanı sıra içme suyu hatlarında meydana gelen arızalar ile vatandaşın arazi işlemleri ve 110 dekarlık toplu kapari, badem ve ceviz fidanlığındaki işlemleri daha kısa sürede tamamlamanın peşinde olduklarını dile getiren Başkan Ceylan, “Amacımız vatandaşa hem daha kaliteyi hem de daha süratli hizmet etmek” dedi.
Yeni iş makinesinin hizmete alımı ile ilgili belediye meydanında tören düzenlendi. Törene katılan vatandaşlar kesilen kurbanın ardından hep birlikte dua etti.
Başkan Ceylan, “Yeni aracımız beldemize hayırlı olsun” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir