YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 14:59

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI HASTALARI ZİYARET ETTİ

A
A
A
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI HASTALARI ZİYARET ETTİ

Sivas’ın Suşehri ilçesinde AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri, Suşehri Devlet Hastanesi’ndeki hastalara ve diyaliz hastalarına moral ziyaretinde bulundu.
AK Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek, gençlik kolları üyeleriyle birlikte ilk olarak Suşehri Devlet Hastanesi Başhekimi İhsan Metin Leblebici’yi ziyaret etti. Başhekim İhsan Metin Leblebici, AK Parti Suşehri Gençlik Kolları’nın hastaneye gerçekleştirdikleri bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek hastane hakkında bilgi verdi. AK Parti Suşehri Gençlik Kolları Başkanı Turgay Şimşek yaptığı açıklamada, "Başta başhekim olmak üzere tüm hastane personelini özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak hastalara da acil şifalar diliyorum. Suşehri Devlet Hastanesi’ni ziyaret etmemizdeki neden, hastalara bir nebze de olsa moral vererek onların sürekli yanlarında olduğumuzu hissettirmektir. Hastalarımızın ziyaretten duydukları memnuniyet bizleri çok sevindirdi. Tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.
AK Parti Suşehri Gençlik Kolları başkanı ve üyeleri daha sonra Baş Hemşire Yasemin Özer eşliğinde hastanede tedavi gören hastaları gezerek karanfil verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir