YEREL HABERLER - 21 Aralık 2011 Çarşamba 11:43

BİLECİK POLİSİ SERİ KATİL İÇİN ÖZEL EKİP KURDU

A
A
A
BİLECİK POLİSİ SERİ KATİL İÇİN ÖZEL EKİP KURDU

Bilecik Emniyet Müdürlüğü, peşpeşe meydana gelen ve toplumda büyük infial uyandıran cinayetleri aydınlatmak için seferber oldu.
Seri katil olduğundan şüphelenilen katil veya katillerin bir başka cinayet işlemeden önce yakalanması için özel ekip kuran Emniyet Müdürlüğü vatandaşlardan yardım isterken, internet sitesinde özel ihbar hattı kurdu. Emniyetten yapılan açıklamada, "Müdürlüğümüze ait http://www.bilecik.pol.tr adresinde yer alan internet sitesi ana sayfasında yeni açılan "özel ekip ihbar hattı" isimli bölüm 21/12/2011 tarihinde faal hale getirilmiştir. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan vatandaşlarımız, bu hattın butonuna tıklayarak kimlik bilgilerini girme mecburiyeti olmaksızın müdürlüğümüze bilgi aktarabilir" denildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Van’da ‘Rol Model Programı’nın ilk toplantısı yapıldı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) faydalanıcısı olduğu TRB2 Bölgesi’nde ‘Ortak Kullanım Atölyelerinin Kurulması (ORTKA) Projesi’ kapsamında yürütülen Rol Model Programı’nın ilk toplantısı yapıldı. Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde desteklenen ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının faydalanıcısı olduğu TRB2 Bölgesi’nde Ortak Kullanım Atölyelerinin Kurulması (ORTKA) Projesi kapsamında yürütülen Rol Model Programı’nın ilk toplantısı, programın Van ilindeki paydaşları olan firmaların temsilcilerinin katılımıyla Van’da DAKA merkez binasında gerçekleştirildi. DAKA’dan yapılan açıklamada, Rol Model Programı’na Van, Muş ve Bitlis illerinde metal, mobilya/ahşap ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren 15 firmanın seçildiği belirtilerek, “Seçilen firmalara başta kurumsallaşma, sürdürülebilirlik, dış ticaret ve üretim süreçleri olmak üzere farklı alanlarda teknik ve idari eğitim ve danışmanlık hizmetleri verilecektir. Programın temel amacı, 6 ay boyunca verilecek eğitim ve danışmanlık hizmetleri ile firmaların kurumsallaşmalarını ve üretim süreçlerini geliştirerek daha rekabetçi olmalarını sağlamaktır. Program, Muş ve Bitlis’te yapılacak toplantılarla devam edecektir” denildi.