YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 15:01

`RANDEVU KRİZİ`Nİ MİLLETVEKİLİ ÇÖZDÜ

A
A
A
`RANDEVU KRİZİ`Nİ MİLLETVEKİLİ ÇÖZDÜ

Kütahya’da 3 dernek yöneticisi, Vali Kenan Çiftçi’nin kendilerine randevu vermediğini ileri sürdüler.
Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şube Başkanı Asım Okat, Sakatlar Derneği Başkanı Hacice Yakar ve Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mehmet Ali Sivri, Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Soner Aksoy’a, problemlerini atlatmak için Vali Çiftçi’den randevu istediklerini ancak, bugüne kadar olumlu sonuç elde edemediklerini söylediler.
Aksoy, dernek yöneticilerini dinledikten sonra randevu için telefonla Valilik Özel Kalem Müdürü Kudret Tınas’ı aradı. Tınas, Aksoy’a Vali Çiftçi’nin İstanbul’da olduğunu ve randevu için kendisiyle görüşmesi gerektiğini söyledi. Aksoy, Tınas’a telefonda sesini yükselterek, 3 dernek için randevu ayarlamasını istedi.
Bu arada, Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar, kendisinin Vali ile her zaman görüşebildiğini kaydetti.
Tınas ile yapılan telefon görüşmesinin ardından Aksoy’u bu kez de Vali Kenan Çiftçi aradı. Durumu Vali Çiftçi’ye de aktadar Aksoy, 3 dernek yöneticine randevu verip problemlerini dinlemesini istedi. Vali Çiftçi, 3 dernek yöneticisine 2 Ocak Pazartesi günü saat 07.00’den itibaren istedikleri saatte makama gelerek görüşübileceklerini ifade etti.
Dernek yöneticileri, randevu krizini sona erdiren Aksoy’a teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir