YEREL HABERLER - 02 Ocak 2012 Pazartesi 11:47

MİLLETVEKİLİ KILINÇ’TAN HASTALARA YENİ YIL ZİYARETİ

A
A
A
MİLLETVEKİLİ KILINÇ’TAN HASTALARA YENİ YIL ZİYARETİ

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Devlet Hastanesi’ne giderek hastalara ‘Yeni yıl’ ziyaretinde bulundu. 2012’yi memleketi Nazilli’de karşılayan Kılınç, yılın ilk gününde partililerle birlikte Nazilli Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara ziyaret etti.
AK parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Altunkaya, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Eker ve çok sayıda partili ile birlikte, Nazilli Devlet Hastanesi’ne gelerek hasta ve yakınlarına ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Milletvekili Gültekin Kılınç, eşi Gülseren Kılınç ile birlikte hastalara karanfil verip onların gönlünü almaya çalıştı. Gültekin Kılınç’a Başhekim Mehmet Kurnaz ile Hastane Başhekim Yardımcısı Fikri Özçetin eşlik etti. Ak Parti’nin sağlık alanında büyük bir değişime imza attığını söyleyen Kılınç, ‘‘Ak Parti sağlık hizmetleri alanında önemli işlere imza attı. Sosyal devlet olmanın gereği olarak her vatandaşını sağlık hizmeti alır hale getirdi’’ dedi.
2002 yılından önce yaşanan doktor ve ilaç kuyruklarının birer utanç belgesi haline geldiğini ifade eden Gültekin Kılınç, ’’Dünyanın birçok ülkesinden Türkiye’ye tedavi amaçlı gelen insanlar var. İşte Ak Parti’nin farkı bu. Daha düne kadar ilaç ithal etmek için Avrupa kapılarını aşındıran Türkiye, bugün sağlık hizmeti ihraç eder hale geldi. 400 yataklı Nazilli Devlet Hastanesi inşaatı bitme noktasına geldi. Bu yatırımın tamamlanması ile Nazilli sağlık alanında da cazibe merkezi haline gelecek” dedi.
Yeni Doğan Servisi’ne de ziyaret eden Milletvekili Gültekin Kılınç 2012’in ilk bebeği olan Ecrin bebeğe ziyaret edip bebekle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Mesaide müdür, tatilde çoban Aydın’ın en çok sevilen kurum müdürlerinden biri olan Aydın İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun Müdürü Rahmi Terzi, mütevazi yaşantısı ve özüne olan bağlığı ile görenleri şaşırtıyor. Yıllık iznini doğup büyüdüğü memleketi Kahramanmaraş’ta değerlendiren Rahmi Terzi bir yandan tatilde çocukluk özlemeni giderip çobanlık yaparken, diğer yandan da çobanlık mesleğini sürdüren ailesine yardımcı oluyor. Kravatı çıkarıp kepeneğini giydiği gibi dağlara çıktı Özünün Yörük olduğunu ve çocukluğunun çobanlık yapmakla geçtiğini belirten Aydın iş ve İşçi Bulma Kurumu’nun 11 yıllık müdürü 50 yaşındaki Rahmi Terzi, çalışma hayatındaki yorgunluk ve stresi dağlarda koyun otlatarak attığını söyledi. Çok zor ancak bir o kadar da keyifli bir çocukluk yaşadığını belirten Terzi, “Çocukluğumda bir yandan çobanlık yapıp diğer yandan da okudum. Atatürk Eğitim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra bir süre öğretmenlik ardından da 2013 yılında Aydın İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda müdür olarak görev yapmaya başladım. İşimi severek yapıyorum. Ancak çocukluk yıllarımın uğraşı ata mesleğim olan çobanlığı da çok seviyorum. Pek çok kişi tatilini deniz kenarlarında ve otellerde geçirmeyi tercih eder ama, ben baharı dağlarda karşılayıp sürü otlatmaktan, kepeneği giyip geceyi sürünün başında dağlarda geçirmekten çok keyif aldığım için tatilimi bu şekilde değerlendiriyorum” dedi.