POLİTİKA - 20 Aralık 2011 Salı 16:16

CHP DÜZCE GENÇLİK KOLLARINDAN AK PARTİLİ VEKİLLERE PİJAMALI GÖNDERME

A
A
A
CHP DÜZCE GENÇLİK KOLLARINDAN AK PARTİLİ VEKİLLERE PİJAMALI GÖNDERME

CHP Düzce Merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır’ın mecliste uyurken çekilen fotoğraflarına pijamalı göndermede bulunarak tepki gösterdi.
CHP Düzce Merkez İlçe Gençlik Kolları üyeleri, AK Parti Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır’ın Mecliste uyurken fotoğrafının çekilmesine tepki olarak milletvekillerine pijama göndereceklerini söylediler.
CHP Düzce Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Haşim Al, "12 Haziran seçimlerinde Düzce’den yüzde 65 oy alarak Türkiye Büyük Millet Meclisine Düzce’nin sorunlarını dile getirmek için giden 3 AK Partili milletvekilinin ikisi ne yazık ki görevlerini unuttu. Genel Kurulda uyuya kalıyorlar. Bizde onlara rahat uyusunlar diye pijama takımı gönderiyoruz" dedi.
CHP Gençlik Kolları olarak takım elbiseleri ile uyumalarına içimiz el vermedi" diyen Haşim Al, "Ama kendilerine hatırlatalım, Düzce’nin birçok sorunu var. Düzce’de bir ile yakışmayacak terminal var. Biz Düzce’nin İstanbul Caddesi kapansın mı kapanmasın mı? diye tartışırken komşu illerimiz her geçen gün çağ atlıyor" diye konuştu.
Düzce’nin üniversite kenti olmaya çalıştığını fakat bu konuda gerekli koşulların sağlanmadığını belirten Al, "Üniversiteye ulaşımda hâla sıkıntı yaşanıyor. Öğrenci sayısı artarken hâla o öğrenciyi barındırabilecek bir yurt yok" diye konuştu
Bunlar Da İlginizi Çekebilir