GENEL - 05 Ocak 2012 Perşembe 14:53

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ ISPARTA`DA

A
A
A
MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ ISPARTA`DA

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,
belediyeye yönelik operasyona değinerek adalete güveninin tam olduğunu belirtti.
Durmaz, belediyenin yeni asfalt üretim tesisi ve ahşap ürünleri satış mağazasının açılışı için Isparta’ya geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Isparta Belediyesi’ne yönelik operasyona dikkat çekerek, "Sadece Isparta’da değil, Türkiye’de MHP’li belediyeler sistematik bir saldırıya engellemeye, itibarsızlaştırmaya maruz kalmaktalar" dedi.
Yeni asfalt plentinin açılışında konuşan Durmaz, Isparta’ya her gelişinde yüreğinin sızladığını belirterek "Eğer muhalefet belediyesiyseniz her türlü engelle karşılaşmak mümkündür. İşte onlardan biri de bu önemli hizmetlere rağmen Isparta Belediyesine yönelik operasyondur. Sadece Isparta’da değil, Türkiye’de MHP’li belediyeler sistematik bir saldırıya, engellemeye, itibarsızlaştırmaya maruz kalmaktalar" dedi.
Bunun üzüntü verici olduğunu anlatan Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "O nedenle buraya her geldiğimde yüreğimiz sızlamakta halen teşkilat başkanımızı, il başkanımızı düşündüğümde üzülüyorum. Mutlaka yanlışa bulaşan her kim varsa adalet önünde hesap verecektir. Ama başka belediyelerde bunun çok daha fazlasına müsaade edenlerin söz konusu MHP’li belediye olunca en acımasız yöntemlerle meselenin üzerine gitmelerini anlamakta güçlük çekiyoruz."
Adalete güveninin tam olduğunu belirten Durmaz, şunları söyledi: "En kısa zamanda bu arkadaşlarımızın aramızda olacağına inanıyorum. Bugüne kadar hizmetleri için onlara teşekkür ediyorum"
MHP’NİN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINDA ALLAH KORKUSU VARDIR
MHP’nin belediyecilik vizyonunda uzatılan elin boşa çevrilmemesi olduğunu anlatan Durmaz, sözlerine şöyle devam etti:
"Nerede işinin aşının kaygısında olan biri varsa, nerede yalnızlığa terk edilmiş biri varsa onun yanında olmak bizim belediyecilik anlayışımızın en önemli değeridir. Bizim belediyecilik anlayışımızda Allah korkusu, insan sevgisi vardır. Engellemelere rağmen bu anlayış görülmektedir. Engellere rağmen fedakarca çalışarak en iyi hizmet üreten belediye başkanlarımızı tebrik ediyoruz."
ÇEVRE DOSTU TESİS
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da saatte 200 ton asfalt üretme kapasitesine sahip yeni tesisin 1 milyon 736 bin TL’ye mal olduğunu söyledi.
Tesisin çevre dostu olduğunu kaydeden Günaydın, doğalgaz yakıtının kullanılacağı asfalt plentinde yıllık 800 bin TL yakıt tasarrufu sağlanacağını kaydetti. Tesisin, geri dönüşüm özelliğine de sahip olduğunu aktaran Günaydın, tesisi yapan firma ÇESAN’ın 10 yıl parça desteği sağladığını da aktardı.
Konuşmaların ardından edilen dua sonrası asfalt üretim tesisi açıldı. Kamyona yüklenen ilk asfalt dökülmek üzere yola çıktı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Hobi olarak başladığı heykel pasta yapımı ile uluslararası yarışmada altın madalya aldı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yaşayan sağlık personeli Berna Çetintaş, Hırvatistan’daki Biser Mora adlı gastronomi festivalinde altın madalya ile ödüllendirildi. Tavşanlı’da Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi sağlık personeli evli ve 2 çocuk annesi Berna Çetintaş, Hırvatistan’nın Braç adasında 19.’su düzenlenen Biser Mora adlı gastronomi festivalinde Pastry Art kategorisinde ’Cadı atölyesi’ adını verdiği yenilebilir heykel pasta ile altın madalya ile ödüllendirildi. "Ülkem adına güzel bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum" diyen Berna Çetintaş, "Büyük oğlum doğduğunda ’acaba nasıl yapılır pastalar ?’ diye merak etmeye başlamıştım. Araştırdım ve pandemi döneminde online eğitimler almaya başladım. Bu eğitimler sonrasında farklı pastaların yapımına ilgimin olduğunu düşündüm ve bunun üzerine biraz daha çalışmalarımı arttırdım. En sonunda da böyle güzel bir başarı elde ettim. Eserimi, yaklaşık iki ay gibi süre zarfında oluşturdum. İki ay sonrasında da , İzmir’de Gastronomi Derneği adı altında bir dernek üyesiyim aynı zamanda. Dernekle birlikte Braç adasında yolculuk yaptık ve orada ödülümü aldım. Sağlık personeliyim, mesleğim bu değil ancak, ben bu işi bırakmayı düşünmüyorum. Kendime ne katabilirim ? Bunlarla ilgili çalışmalarıma devam edeceğim. Hobi olarak başladığım bu işi profesyonel olarak devam ettirmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Kütahya Hobi olarak başladığı heykel pasta yapımı ile uluslararası yarışmada altın madalya aldı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden katıldığı Hırvatistan’daki Biser Mora adlı gastronomi festivalinde altın madalya ile ödüllendirildi. Tavşanlı’da Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi sağlık personeli evli ve 2 çocuk annesi Berna Çetintaş, Hırvatistan’nın Braç adasında 19.’su düzenlenen Biser mora adlı gastronomi festivalinde Pastry Art kategorisinde "Cadı atölyesi" adını verdiği yenilebilir heykel pasta ile altın madalya ile ödüllendirildi. "Ülkem adına güzel bir başarı elde ettiğimi düşünüyorum" diyen Berna Çetintaş, "Büyük oğlum doğduğunda ’acaba nasıl yapılır pastalar?’ diye merak etmeye başlamıştım. Araştırdım ve pandemi döneminde online eğitimler almaya başladım. Bu eğitimler sonrasında farklı pastaların yapımına ilgimin olduğunu düşündüm ve bunun üzerine biraz daha çalışmalarımı arttırdım. En sonunda da böyle güzel bir başarı elde ettim. Eserimi, yaklaşık iki ay gibi süre zarfında oluşturdum. İki ay sonrasında da, İzmir’de Gastronomi Derneği adı altında bir dernek üyesiyim aynı zamanda. Dernekle birlikte Braç adasında yolculuk yaptık ve orada ödülümü aldım. Sağlık personeliyim, mesleğim bu değil ancak, ben bu işi bırakmayı düşünmüyorum. Kendime ne katabilirim? Bunlarla ilgili çalışmalarıma devam edeceğim. Hobi olarak başladığım bu işi profesyonel olarak devam ettirmeyi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.