ASAYİŞ - 19 Aralık 2011 Pazartesi 16:28

HIRSIZLAR POLİSİN SIKI TAKİBİ İLE YAKALANDI

A
A
A
HIRSIZLAR POLİSİN SIKI TAKİBİ İLE YAKALANDI

Mersin’de iş yerlerinden bilgisayar ve televizyon çalan hırsızlar, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Hırsızlık şüphelileri, iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çeşitli tarihlerde meydana gelen iş yerinden hırsızlık olaylarının şüphelilerini yakalamaya yönelik çalışma başlattı. İş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri inceleyen ekipler, 6 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen S.Y.A., B.Y., H.O., S.Y., M.H.K. ve Ş.I.’yı yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda 18 adet dizüstü
bilgisayar, 5 LCD televizyon, 5 bilgisayar kasası, 29 monitör, 4 çanta, 1 şarj cihazı, 2 banyo duş seti, 6 banyo armatörü, 14 mutfak armatörü ve çok sayıda bilgisayar malzemesi ele geçirildi. Çalışmalar sonucu 7 ayrı olayın faili tespit edilirken, şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Öte yandan bir otodan hırsızlık yaparken yakalanan Y.B. de çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, A.D.’nin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi. Emniyet yetkilileri, vatandaşları park ettikleri araç içine görünür şekilde çanta bırakılmaması konusunda uyardı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir