POLİTİKA - 07 Ocak 2012 Cumartesi 21:14

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKSU BARTIN`DA

A
A
A
AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKSU BARTIN`DA

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, Bartın’a geldi. Aksu ziyaretinin sebebini, "kız istemeye geldik" diye açıkladı.
Bartın’ın Amasra ilçesine gelişinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’yu, ilçe girişinde Bartın Valisi İsa Küçük, AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Kartal, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ve AK Parti teşkilatı mensupları karşıladı.
Amasra Turizm ve Otelcilik Okulu Uygulama Oteli’nde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Valisi İsa Küçük ve Amasralılarla çay sohbetinde bir araya gelen Aksu, Bartın’ın şirin bir il olduğunu, AK Parti hükümetinin gerçekleştirdiği yatırımlarla ilin gelişme ve kalkınmasının hızlandığını söyledi.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Bartın Valisi İsa Küçük, Bartın’a ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu’ya teşekkürlerini iletti.
Aksu, Bartın’a kız istemeye geldiklerini ifade etti. Aksu, emekli Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un tutuklanması ile ilgili sorulara ise, "Herkes gereken her şeyi zaten söyledi. Konuşacak başka bir şey yok" diye cevap verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir