YEREL HABERLER - 28 Aralık 2011 Çarşamba 17:02

ZABITADAN EĞLENCE YERLERİNE YILBAŞI DENETİMİ

A
A
A
ZABITADAN EĞLENCE YERLERİNE YILBAŞI DENETİMİ

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 2011 yılı sonuna gelinirken, yılbaşı eğlencesi düzenleyecek olan kent merkezindeki eğlence mekanlarına yönelik bir çalışma yaptı.
Kent merkezinde hizmet veren eğlence mekanlarına yönelik denetim yapan Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı eğlencesi düzenleyecek olan bu mekanlarda ruhsat, temizlik ve kurallara uygunluk konusunda çalışma yaptı. Yapılan denetimlerde, küçük eksiklikler dışında olumsuz bir olaya rastlanılmadığı belirtildi. Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak bu tür işyerlerini periyodik olarak denetlediklerini, ancak yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı timi oluşturduklarını belirten Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Yaptığımız denetimlerde olumsuz herhangi bir olayla karşılaşmadık. Bu nedenle biz işletme sahiplerine teşekkür ediyoruz. Halkımızın yılbaşı eğlencesini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi amacıyla oluşturduğumuz yılbaşı timi ile denetimlerimizi gerçekleştirdik. Zabıta Müdürlüğü olarak tüm halkımızın yeni yılını şimdiden kutluyoruz” dedi.
"HALKIMIZDAN DESTEK İSTİYORUZ"
Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, vatandaşlarla birlikte çalışmanın daha olumlu sonuçlar ortaya çıkaracağına inandıklarını da sözlerine ekleyen Zabıta Müdürü İra, “Vatandaşlarımız, birer denetçi olmalı. Onların sağlığını ilgilendiren konularda en küçük bir eksiklik dahi görseler, 153 Alo Zabıta hattımızı arayarak, bunu bize bildirsinler. Halkımızın sağlığını ilgilendiren her konuda biz üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Denetimlerimiz devam edecek” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir