YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 13:42

SİİRT`TEKİ DEPREMZEDELERE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

A
A
A
SİİRT`TEKİ DEPREMZEDELERE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

JETPA Yönetim kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ve Diyarbakır Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren, 550 koli gıda yardımını Siirt Belediyesi Yardım Masası’na ulaştırdı.
Siirt Belediyesi’nin Van’daki depremzedeler için başlattığı yardım kampanyasına yurttaşlar başta olmak üzere işverenlerin ve kurumların yardımları aralıksız sürüyor. Siirt’tin tanınmış iş adamlarından JETPA Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ve Diyarbakır Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren, pirinç, bulgur, yağ, zeytin, şeker, salça ve mercimek ve diğer gıda maddelerinden oluşan 15’er kilogramlık 550 koli gıdayı kente yerleşen depremzedelere dağıtılmak üzere belediyeye ulaştırdı. Siirt Belediye
Başkanı Selim Sadak, yardımın belediyeye ulaştığını belirterek, Van’dan Siirt’te gelen depremzedelere hayırsever iş adamları tarafından yapılan bu katkılardan ve böylesi bir felakette gösterdikleri dayanışmadan dolayı Siirt ve Van halkı adına JETPA Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz ve Diyarbakır Siirtliler Derneği Başkanı Adnan Öktüren’e teşekkür ederek tüm hayırseverlerden yardımların devam etmesini istedi.
Siirt Belediyesi bünyesinde devam eden yardım kampanyası çerçevesinde Van’dan Siirt’e gelen 560 ailenin tamamına ihtiyaçları doğrultusunda yardım yapılırken, bu ailelerin 120’sine yakacak yardımında bulunulduğu ve yardımların ihtiyaçlar doğrultusunda aralıksız devam ettiği belirtildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir