YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 11:45

AK PARTİ BURSA İL KADIN VE GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ VAN`DA

A
A
A
AK PARTİ BURSA İL KADIN VE GENÇLİK KOLLARI ÜYELERİ VAN`DA

AK Parti Bursa İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleri, sonra zor günler geçiren Vanlı depremzedelerin sıkıntılarını paylaştı. İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları üyeleri, Van’a gidip, depremzedelerin yaşadıkları acıyı yerinde gördü ve yılbaşı öncesinde kendilerine yardım eli uzattı.
Peş peşe iki depremle sarsılan Van halkını unutmayan AK Parti Bursa İl Kadın Kolları ile İl Gençlik Kolları üyeleri depremzedelere ziyarette bulundu. AK Parti Bursa İl Başkalığı’nın öncülüğünde organize edilen Van ziyaretinde, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç da hazır bulundu. Van’da, AK Parti’nin İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları tarafından karşılanan partililer, burada çadır kentleri ve prefabrik evlerden oluşan küçük mahalleleri gezdi. Bursa AK Parti ekibi, evleri ve çadırları tek tek dolaşıp vatandaşın sıkıntılarını ilk ağızdan dinledi.
Van’a yaptıkları yardımlarda ihtiyaçların önceden tespit edildiğini söyleyen AK Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Kahveci, böylece yardımların doğru noktalara iletildiğini söyledi.
Depremzedelerden yoğun ilgi gören AK Partililer, Van halkına her zaman yanlarında olduklarını, hükümetin Van’ın acısını dindirmek indirmek için gece gündüz çalıştığını, kendilerinin ve bütün Türk halkının depremzedelerin yanında olmaya devam edeceğini söyledi.
Depremzedeler de, AK Parti Bursa Kadın ve Gençlik teşkilatlarının ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, verilen destek ve yardımlar için teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir