YEREL HABERLER - 03 Ocak 2012 Salı 12:57

BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ YENİ YIL İLE BİRLİKTE KAYAK SEVERLERE MERHABA DEDİ

A
A
A
BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ YENİ YIL İLE BİRLİKTE KAYAK SEVERLERE MERHABA DEDİ

Ege Bölgesi’nin Uludağ’ı olarak adlandırılan Bozdağ’da Kayak Merkezi kar sevinci yaşıyor. Merkez 2011’in son günlerinde yağan karla kayakseverlerin hizmetine girdi. Kayak Merkezi’ndeki kar kalınlığının 50 cm’yi geçtiği bildirildi.
Muhteşem doğası, elverişli pisti ve kar kalınlığı ile son yıllarda kış turizminin gözdesi olan Bozdağ Kayak Merkezi yılbaşını dolu geçirdi. İzmir İl Özel İdaresi’nin mülkiyetinde bulunan Kayak Merkezi bu yıl Claros Tour tarafından kiralandı. Kar yağışı ile birlikte yılbaşında 2012 kış sezonunu kayak sezonunun açtıklarını belirten yetkililer kar kalınlığının 50-60 santime ulaştığını söylediler.
Yılbaşı nedeniyle otelde kutlama programı yapıldığını belirten yetkililer “Hem yılbaşı, hem de aynı gece yağan karın ardından tesislerimizde gençler ve çocuklar kızak yapma, büyükler de kayak yapma imkanı buldular” dediler.
Daha fazla vatandaşa hizmet vermek için imkânlarını genişlettiklerine söyleyen İşletme Müdürü Mesut Durgun “Geçen seneden kızak tesislerinde taleplerin yoğun olması nedeniyle, Bu sene sıkışıklık yaşamamak için sezon öncesi kızak tesislerimize genişlettik. Artık daha fazla sayıda insanımız faydalanabilecek. Tesislerimiz yılbaşında yaşanan doluluğun ardından, önümüzdeki hafta sonu içinde yoğun bir rezervasyon talebi ile karşı karşıya. Şimdiden sömestr tatili için bile erken rezervasyonlar başladı” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir