YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 16:35

"NEREDE MAZLUM VARSA ONUN YANINDAYIZ"

A
A
A
"NEREDE MAZLUM VARSA ONUN YANINDAYIZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, “Barış içinde Balkanlar istiyoruz. Tüm Balkan ülkeleriyle sürekli ilişki halindeyiz. Vizeleri kaldırarak, Balkanlar’daki sorunları gidererek, Balkan Savaşları’nın 100. yılında Balkan barışını hedefliyoruz” dedi.
AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın hayata geçirdiği ‘nöbetçi milletvekili’ uygulamasında bu hafta görev sırası Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk’teydi. İl Başkanlığı’nda vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Öztürk, Göç- Türk Federasyonu Başkanı Salih Öztürk’ü de ağırladı. Federasyonun meselelerini Salih Öztürk, Göç-Türk’ün taleplerini de Mustafa Öztürk’e aktardı. Öztürk, federasyonun bünyesinde 10 derneği barındırdığını ve Göç-Türk’ün Osmangazi Belediye Başkanlığı’ndan yer talep ettiğini aktararak bu konuda yardım istedi.
Göç-Türk’ün sorunlarıyla yakından ilgileneceğini söyleyen Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, kendisinin de bir Balkan göçmeni olduğunu hatırlatarak, “AK Parti soydaşların olduğu her noktayla ilgileniyor. Kardeşlerimize zarar verecek uygulamalara sessiz kalmıyoruz “ şeklinde konuştu.
2012’nin Balkan Savaşları açısından tarihi önem taşıdığını vurgulayan Mustafa Öztürk, “Barış içinde Balkanlar istiyoruz. Tüm Balkan ülkeleriyle sürekli ilişki halindeyiz. Vizeleri kaldırarak, Balkanlar’daki sorunları gidererek Balkan Savaşları’nın 100. yıldönümünde Balkan barışını hedefliyoruz. Tüm göçmen derneklerini bir araya getirerek onların istekleri doğrultusunda bir politika belirleyeceğiz. Beraber sinerji oluşturacağız” ifadelerini kullandı.
Güçlü bir Türkiye’nin yurt dışındaki Türkler içinde önemli bir avantaj olduğunu belirten Öztürk, “Türkiye küresel güç olma yolunda ilerliyor. Nerede mazlum varsa onun yanında oluyoruz. Soydaşların problemi AK Parti’nin problemidir, Türkiye’nin problemidir” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir