YEREL HABERLER - 22 Aralık 2011 Perşembe 12:48

MÜSİAD, HÜRSİAD VE TÜMSİAD`DAN İŞBİRLİĞİ

A
A
A
MÜSİAD, HÜRSİAD VE TÜMSİAD`DAN İŞBİRLİĞİ

MÜSİAD, HÜRSİAD ve TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nin düzenlediği tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.
MÜSİAD Gaziantep Şubesi’nde düzenlenen toplantıya MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan ve TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, her üç derneğin de bir ağacın dalları gibi olduğunu belirterek, tanışmak ve kaynaşmak için böyle bir toplantıyı düzenlediklerini söyledi. Kılçık, Fransa parlamentosuna sunulan sözde Ermeni soykırımı iddialarıyla ilgili olarak da, "Fransa’yı sağduyuya davet ediyoruz. Fransa, 1920 yılında işgal ettiği Antep’te 6 bin 317 şehidin hesabını versin, daha sonra böyle bir işe soyunsun. Bu işten Fransa’nın zararlı çıkacağı belli, tüm ticari ilişkilerimizi sonlandırırız ve Fransa ciddi zarar eder" dedi.
HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan da, MÜSİAD’ın samimi ve içten ev sahipliği için dernek yetkililerine teşekkür ederek, "Hepimiz aynı kökten geliyoruz, aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Geç kalınmış bir toplantı diye düşünüyorum ve çok yararlı geçeceğine inanıyorum" diye konuştu.
TÜMSİAD Başkanı Cuma Çekici ise, gördükleri ilgiden dolayı MÜSİAD üyelerine teşekkür ederek, "Birliktelik anlayışını canı gönülden destekliyoruz. Toplantının çok verimli geçeceğini düşünüyorum ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir